Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik egy fiú, már nagyon rossz! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Úgy szeretnék már gy fiút,aki szeret,egész nap szomorú vagyok emiatt. Mit csináljak,hogy ne gondoljak erre olyan sokat?2013. márc. 29. 23:01
11/14 anonim válasza:
Nyugi, Isten akkor is szeret.
12/14 anonim válasza:
11. azzal aztán rohadt sokra megy a kérdező.
13/14 anonim válasza:
Ha gondolod, nekem írhatsz.
Utolsó kérdésedre a válasz: írj nekem. :D Vaaaaagy foglald le magad valamivel, mindegy hogy mivel, de lehetőleg olyan dologgal, ami mellett nem jut időd gondolkodni azon, h mennyire is hiányzik már egy fiú és milyen sz.r egyedül.
14/14 anonim válasza:
ha én magányosnak érzem magam csak megbűvölöm a kígyóm, és sokkal jobb :DD de a csajoknak nem ilyen egyszerű sztem. Küldhetsz egy képet, meglesnélek azért.
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!