Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi nem jön össze nővel, mindig csak barátnak vagyok jó, áruljátok el fiúk nektek hogy kezdődött hogy legyen önbizalmatok, még szűz is vagyok ráadásul, menjek hivatásoshoz?
"Ha valaki nem néz ki jól, de jó a szövege, nem fél odamenni lányokhoz, annak szerinted miért csak ronda/átlagos csajok maradnak?!
Szerinted minden szép csaj felszínes ezek szerint. Hát ez aztán tényleg megállja a helyét..."
Azért mert a szép csajok szóba se állnak ronda,de még átlagos pasikkal sem.Vannak kivételek,de nem sokan.Igen a szép csajok 99%-a felszínes,ha valaki nem tökéletes számukra akkor már rögtön a friendzone-ba helyezik őket
"Ha nincs semmi önbizalma, akkor kb azt a látszatot kelti(keltheti), mint akinek most halt meg az apja Irakban."
Ez nem így van.Akinek nincs önbizalma az is tud barátnőt szerezni,csak nem szabad hangoztatnia hogy nincs önbizalma.Az önbizalom nem úgy működik hogy "na,visszautasított 1000 csaj de nekem hatalmas önbizalmam van akkor is és tudom hogy a következő próbálkozás sikerülni fog" Attól hogy bebeszéli magának valaki hogy van önbizalma az még nem jelenti azt hogy tényleg van önbizalma,az nem generálódik csak úgy magától.Ha valakinek van önbizalma annak OKA van.Áruld már el nekem ha annyira nagy baromságot írtam,hogy a jó büdös fenébe legyen egy srácnak önbizalma ha mindenki visszautasítja?Hogy a fenébe legyen egy boxolónak önbizalma ha csak fél keze van?
Mondom mégegyszer,a bátorságon van a hangsúly,ezen: "Leszarom ha nem jön össze ez a csaj,én akkor is bepróbálkozok nála" Minek hazudjon magának az ember hogy ő egy nagy csajozógép közben meg nem is az?Ahhoz hogy valakinek önbizalma legyen JÓ EREDMÉNY kell.Ha egy vállalkozó már az ötödik cégét viszi csődbe akkor nem hinném hogy neki olyan nagy önbizalma lenne
Szerintem az önbizalom meg a bátorság elég közel áll egymáshoz.
Azzal nem igazán értek egyet, hogy akinek semmi önbizalma, az ugyanúgy találhat bnőt... Ha találhat is, elég nehezen, mivel látszik rajta, ha nincs semmi önbizalma...
Élni kell az életedet kérdező és próbálkozni ahogy tudsz. Ha mindig úgy fogsz próbálkozni, hogy semmi tétje és leszarod mi lesz belőle, akkor talán könnyebb lesz és felszabadultabb leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!