Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi nem jön össze nővel, mindig csak barátnak vagyok jó, áruljátok el fiúk nektek hogy kezdődött hogy legyen önbizalmatok, még szűz is vagyok ráadásul, menjek hivatásoshoz?
Ha kis eszed is van a Prof válaszát fogadod meg.
Magabiztosság, és ne görcsölj rá. A lányok is emberek. Szarnak, finganak, ha beb.sznak, hánynak. Ne tekints rájuk úgy ismeretlenül, mint valamire, amitől tartani kell, vagy mint valami bolygóntúli isteni küldöttre.
Azt meg végképp nem értem, miért tart vissza az ismerkedésben az,hogy még nem feküdtél le senkivel. Szerinted hány ember ismerkedik úgy az életében, hogy még nem szexelt? Megmondom: mindegyik. Szóval dobd a picsogást, és legyél határozott!
Hajrá!
L
Egy ronda embernek hogy lenne már önbizalma?Tudod egyáltalán hogy mit jelent az a szó hogy önbizalom?Tudod e hogy mi az önbizalom és a bátorság között a különbség?Tudod e hogy csak azért mert valaki önbizalomhiányos attól még lehet csaja?Párkeresésben az önbizalomhiány LÉNYEGTELEN,nem az számít,csak egyesek szeretik ilyenekkel hülyíteni az embereket.Ezek a kérdések egyébként a mélyen tisztelt lepontozókhoz is szólnak
Utolsó vagyok.
nekem is van olyan fiú haverom, aki 21 évesen feküdt le először lánnyal. Semmi baja nem volt se előtte, se utána. Ne a szüzességedre fogd azt, hogy bizonytalan vagy magadban!
A második legnagyobb baromság...
Az önbizalom belülről fakad, nem a külsőségeken múlik...
Önbizalom-hiányosan párkapcsolat: más fontos tulajdonságokkal talán, de azok eléggé ritkák önbizalom néklül... utána a kérdés, hogy a párja mennyi idő alatt látja meg ezt, majd mennyi idővel később dönt úgy, hogy szakít...
Attól függ hogy milyen csajokra vadászik az illető.Ha egy ronda srácnak jó a szövege akkor könnyebben feltud szedni ronda vagy átlagos kinézetű csajokat,velük szemben lenne önbizalma.Viszont jó nőkkel szemben már nem mivel ebben az esetben semmit sem ér a szövegével
Ezzel szemben egy helyes srácnak maximális önbizalma van mivel 99% az esély arra hogy bármelyik csaj összejön neki
De az önbizalom szart sem ér,az sokkal fontosabb hogy oda mer e menni egy csajhoz vagy sem,tehát a bátorságon van a hangsúly
Nem is értem miért lenne baromság az amit írtam.Lássuk reálisan a világot.Egy helyes srácnak miért ne lenne önbizalma?Ha Brad Pittnek nem lenne önbizalma ez meggátolná a csajokat abban hogy rámásszanak?Nem hiszem,de azért várom a válaszod ezekre a kérdésekre
18as amit írtál színtiszta baromság.:)
Ha valaki nem néz ki jól, de jó a szövege, nem fél odamenni lányokhoz, annak szerinted miért csak ronda/átlagos csajok maradnak?!
Szerinted minden szép csaj felszínes ezek szerint. Hát ez aztán tényleg megállja a helyét...
A másik pedig amit az önbizalomról írsz:
Nem mindegy, ha valaki bátor, akkor önbizalommal, vagy anélkül megy oda valakihez. Ha nincs semmi önbizalma, akkor kb azt a látszatot kelti(keltheti), mint akinek most halt meg az apja Irakban.
De ha valaki önbizalommal bátor, egyből más kisugárzása van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!