Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baj van velem, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RebelCat kérdése:

Mi baj van velem, miért nem sikerül pasit találnom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,nemrég mentem gimnáziumba.Régebben fiús,vagy inkább "emos,goth" volt a stílusom (a többiek szerint).Nem volt még pasim,de már szeretnék.Próbáltam változni,színesebben,lányosabban (szoknya,blézerek,magassarkú) öltözködni,de nem jött össze...és most nem tudom mi tévő legyek,mondják,hogy nincs baj velem,de akkor miért nem jön össze?

2013. márc. 29. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Valami olyanra gondoltam, amin látszik az arcod... ebből nem lehet véleményt mondani :/
2013. márc. 30. 15:36
 12/16 A kérdező kommentje:
[link] még ez van
2013. márc. 30. 17:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszel, de messze vagy a rondától! ;)

MOSOLY! :)

2013. márc. 30. 19:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne keresd a szerelmet az majd jön magától egyszer csak úgy "belép" az életedbe amikor legkevésbé számítasz rá !:) És ne változtasd meg az egyéniségedet ha valakinek tetszel annak úgy tetszel ahogy van nem kell ehhez szoknya meg magassarkú!:) Sok sikert!:)
2013. márc. 30. 23:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj a kinézeteddel de ha a szüleid tiltanak igy persze hogy nehéz találni pasit probálkoz közben társkeresön is hát ha nem tudok mást mondani amig othol kell tanulnod.
2013. ápr. 3. 16:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy bányarém, előbb utóbb találsz magadnak valakit...
2013. ápr. 3. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!