Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit esznek a nők egy ilyen férfin?
Figyelt kérdés
Érzéketlen, semmi arckifejezés, felületes viselkedés, túl felnőttes beszédstílus, lenéz mindenkit, az exeiről és a női nemről úgy beszél, hogy más elszégyellné magát, közben a csajok odáig vannak érte. Fb-n a barátai szép csaj ismijeit jelölgeti, kezd ki velük, folyamatosan hazudik, semmire sem emlékszik, állandóan piál stb...2013. márc. 29. 21:14
11/15 anonim válasza:
Van, aki erre bukik, mert a bunkóságot összetéveszti a férfiassággal. Plusz ugye ez kicsit "rosszfiús", szemben az "unalmas" srácokkal, akikre nagyon sokan nem néznek "úgy", miközben az efféle srácokon meg úgy lógnak, mint kiskutya a gazdáján. Meg még talán az is belejátszhat a dologba, hogy esetleg ez a srác nagy "kan" hírében áll, így még kapósabb, hiszen "nyilván" tud valamit.
13/15 anonim válasza:
Én nő vagyok, de a válasz nekem is ismeretlen!
Élből kerülöm az ilyen embereket, mint akiket leírtál. Amúgy facen csajozni nem egy sikertörténet.
14/15 anonim válasza:
"Mert kihívás a csajoknak."
Nekem az a kihívás, hogy ne üssem le.
15/15 anonim válasza:
Habár nő vagyok, őszintén szólva, fogalmam sincs mit esznek rajtuk. Még a nők sem értik a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!