Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letíltottad az exedet MSN-ről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letíltottad az exedet MSN-ről, miután szakítottatok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 13:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
Aztán mi a f*sznak hagynám már fent az olyat aki alapból nem érdekel már? Nem hiányzik h fent legyen, általában azokkal se foglalom a helyet akiről kiderül h tapló, és felesleges vele szóba állni.
2009. szept. 19. 14:29
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Attól függ ki szakított kivel. Ha én vele, akkor felőlem maradhat, nem érdekel már túlzottan, mivel nem szeretem. Ha ő velem és ráadásul még szeretem is, akkor tiltom, törlöm. Mivel nem vagyok rá kíváncsi mikor van fent, nem akarom, hogy rám írjon, nem kell tőle több fájdalom.
2009. szept. 19. 14:50
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
nem.
2009. szept. 19. 15:20
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
le mert még e-mailben is zaklatott... -.- e-mail cimet is változtattam.
2009. szept. 19. 15:22
 15/22 anonim ***** válasza:
93%

én tiltottam + töröltem is így egybe :D bár párszor felmentem a régi msnemre meglesni hogy mi van neki kiírva stb. :$ :S

de azért sokkal jobb érzés,hogy nem látom a kiírásait meg hogy már nincs fenn nálam... el is felejtettem már nagyjábol :)))) 16L

2009. szept. 19. 15:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Én letöröltem az eddigi párjaimat, mivel már egyikkel se tudtam miről beszélgetni a szakítás után. Sose értettem azokat, akik szakítás után folyamatosan beszélgetnek, találkozgatnak egymással. MSN-en meg állandóan látni, hogy ott van, felkavaró és zavaró lehet. Szerintem legalábbis.
2009. szept. 19. 16:11
 17/22 anonim ***** válasza:
93%
egyiket sem szakítás után, az egyiket később már igen, mert zaklatott szakítás után még sokáig. őt akkor tiltottam msnről, myvipről meg ahonnan lehetett h kevesebb helyen tudjon zaklatni. de egyébként nem szoktam.
2009. szept. 19. 16:13
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Én nem töröltem le sehonnan, mert gyerekesnek tartom. Bár ha zaklat valakit akkor azt megértem. Igaza van annak, hogy ebből tudja, hogy mégjobban nem érdekel. :) Engem is zaklatott néha msn-en (pedig ő szakított) de akkor nem válaszolok. Engem nem zavar ha ott van... Úgyis minden nap találkozunk akaratunkon kívül...
2009. szept. 19. 16:53
 19/22 anonim ***** válasza:
93%
csak a szakítást követő pár napban volt letiltva, de aztán fel is oldottam, mert elvileg "barátok maradtunk", bár mindketten tudtuk, hogy ez mekkora kamu (ő szakított velem). azóta nem is beszéltünk. törölni eleinte azért nem töröltem, hogy lássa, nem is érdekel a dolog és nem fáj (tudom, gyerekes, de vhogy fel kellett dolgozni:)), most meg már azért nem törlöm, mert tényleg nem érdekel
2009. szept. 19. 17:29
 20/22 anonim ***** válasza:
93%
Nekem fenn van még mindig, néha beszélünk is ott, elég gyakran belebotlok személyesen, de akkor is tudunk normálisan szót váltani, lezártam ezt a kapcsolatot, nem fáj a találkozás.
2009. szept. 19. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!