Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a testi jelek amiket akkor csinál egy no amikor tetszik neki az illeto és a kozelében van?
Van egy kollégám akibe már több mint 2 éve bele vagyok esve, én pl. szeretem nézni a kezét, a karkötőit, a karját, a karján a kis szőröket... :)
Ha épp leveszi a maszkját, le se veszem a tekintetem az arcáról, nagyon szép az arca és a szemei, a haja. Összességében mindent megnézek rajta amit nem takar a ruha.
Szóval amikor a közelemben van, akkor inkább bámulom, de ha messzebb van, akkor is. Még tavaly gyakran elvörösödtem ha mellém állt, szerencsére a maszk ápol és eltakar, meg szerencsére már nem pirulok el.
r
A hajcsavargatás ritka dolog. Én sokszor csináltam suliban, de csak unalmamban vagy idegességemben. Én pirulós típus vagyok, de nem feltétlen olyan fiú előtt, aki tetszik. A kellemetlenség miatt is kigyulladhat az orcám.
Szóval, nálam nem mindig lehet elmenni, hogy mikor mit gondolok vagy érzek. Sőt, ha tetszik nekem valaki, először fel sem tűnik, mert magamnak sem merem bevallani az új érzéseket. Ha úgy érzem, nem működhet a dolog köztem és közte, akkor ridegen viselkedek vele. Viszont, ha úgy érzem, hogy alakul már valami, akkor a legjobb oldalamat mutatom neki és igyekszem őt elhívni valahova. Egyre jobban rátapadok, de nem a végletekig, csak úgy, hogy mindkettőnknek jól essen.
Az én tekintetemrből elég sok mindent ki lehet olvasni. Igéző pillantásokkat vetek rá, le sem tudom venni róla a szemem.
Ha a közelemben van, én nem a hajamat igazgatom azt egyébként is folyton piszkálom, mert hosszu és sokszor útban van. Én simogatok valamit ami a kezem ügyében van, pl telefonom, egy könyvet, poharamat stb. Volt is aki megjegyezte közben, hogy most szívesen lenne a telefonom helyében :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!