Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lettem a papba, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem a papba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és evangélikus, és szerelmes lettem a papba xP de már gyereke van meg 20 évvel idősebb nálam de muszáj tennem valamit hogy ez messzünyjön és kéne valami "módszer" ahhoz hogy ez elmúljon mert totálisan el szeretném már mulasztani, mert.... elég cinkes...

2013. márc. 28. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

pap->katolikus

lelkész->minden más protestáns felekezet

2013. márc. 28. 21:24
 12/15 A kérdező kommentje:
*lelkész, nem terveztem elmondani inkább elfojtani :D
2013. márc. 28. 21:47
 13/15 anonim válasza:

14 évesen ez normális. Hormonok... lehetett volna a tanárbácsi is a suliban, majd elmúlik xd

amúgy tényleg, ez a 'ciki vicc' kulcsszó... érdekes :D

2013. ápr. 1. 19:32
 14/15 A kérdező kommentje:
am a cikit és a viccet külön szerettem volna de a viccet úgy értettem, hogy ez elég cinkes és már annyira, hogy röhögnöm kell rajta :DDD
2013. ápr. 1. 19:46
 15/15 csincsilla000 válasza:
kedves3-as: az evangélikusoknál nincs cölibátus,kedves kérdező az evangélikusoknál nem pap van,hanem lelkész:) :) ennyi
2013. szept. 28. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!