Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány a suliból, akibe szerelmes lettem nagyon mit tegyek?
Jóban vagyunk meg minden,sokszor nevettetem meg,szemezni is szoktunk általában. Egy nappal előtte megkérdezte,hogy összejönnék e vele? (facebookon),mondtam ,hogy igen
ő kérdezi, meg általában hogy hogy vagyok meg minden én meg alig bírok válaszolni mert nagyon zavarban vagyok. Szerintem le vágta, ma amikor találkoztam vele nagyon szépen ki szedte magát, elment a folyosón mellettem köszöntünk minden, vissza felé telefonoztam láttam messziről ,hogy jönnek vissza barátnőjével és a bnője néz engem és az a lány aki tetszik takarásban volt Lenéztem a telefonomra mint ha nem tudnám , hogy jön és amikor ott volt mellettem a barátnőjére rá ordított valamit h "fogdmár meg a kabátomat b*zdmeg" ami lehet 1 figyelem felkeltés jel volt??? A szemem sarkával követtem és amikor ment fel a lépcsőn megállt és nézett a folyosóra passz h rám e de sztem igen Ha meglát mindig mosolyog és oda köszön valamit pl : csa csa. Megszoktam dícsérni ,hogy milyen jó a haja ,szeme milyen szép de csak facebookon mert élőbe nem tudok megszólalni De azokra nem nagyon válaszol küldd egy mosolygós smyle-t azt ennyi,meg h köszöni:) Szoktam tettetni , mint ha nem érdekelne.... de amikor a barátaival van akkor egyáltalán nem mutat ki még az előzőkben leírtak közül 1 et se csak köszön(puszival)..:/ Mit javasoltok , hogyan kéne és mit kéne lépnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!