Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknál előny, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál előny, ha egy lány sportol?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta fontos része az életemnek a sport, sok mindent próbáltam már (tánc, tenisz, röplabda, aerobic), idén már 6. éve szertornázom. Ezen kívül járok futni, biciklizni, görkorizni időnként.

Nem gondolom, hogy a sporttól kevésbé lennék nőies, főleg a hajlékonyság miatt, de ugyanakkor zavar, hogy sokan fiúsnak tartják, ha egy lánynak komoly erőnléte van. Márpedig az a szertornához elengedhetetlen. Azért szétgyúrva nem vagyok, de nulla izom fogpiszkáló sem, 160 cm-hez 55kg vagyok, a csípőm alkatilag szélesebb, tehát az alakom egyáltalán nem fiús.

Ezek a tényezők fiúknál inkább pozitívumnak vagy negatívumnak számítanak?

2013. márc. 28. 19:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Na gyorsan kerestem egyet telóról, remélem behozza

[link]

Hasonló az én alakom is, csak a derekam vékonyabb, szóval nagyobb a kontraszt a csípő és a derék között is

2013. márc. 28. 22:39
 12/18 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok Szerintem nagyon jó :) ha ez fiús akkor a jelek szerint meleg vagyok :D
2013. márc. 29. 07:30
 13/18 anonim ***** válasza:
amúgy az hogy van rajtad kis felesleg azzal ne foglalkozz az nem baj mi férfiak imádjuk :) az én hasamra is mindig azt mondják sajtreszelő, meg el vannak csöppenve az átlag emberek pedig szerintem rajtam is jócskán van felesleg mármint a testzsír %-om kb 12-13 körül van amit lekéne vinnem 8%-ra csak sajnos nem tudok tartani normális étrendet a meló miatt :S
2013. márc. 29. 07:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Szerintem azért te sem panaszkodhatsz a leírtak alapján:D A testzsírszázalékot pedig nem is kellene 10-nél lejjebb küzdened, legalább is szerintem ez így pont jó, egészséges mérték lehet
2013. márc. 29. 10:25
 15/18 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy te hány éves vagy egyébként?
2013. márc. 29. 10:27
 16/18 anonim ***** válasza:
22/F :) mondjuk nem nehéz ám annyira leküzdeni a testzsírt 10% alá csak megtartani lenne az meg sajnos most elég rendszertelen lesz az életvitelem, táplálkozásom meg főleg így nem tudom hogy oldanám meg :S
2013. márc. 29. 11:13
 17/18 anonim ***** válasza:

Ebből nem lehet hátrányod, csak előnyöd! :)

Sportolj tovább! ;) Jó szórakozást hozzá! :)

2013. márc. 29. 11:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2013. márc. 29. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!