Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik "internet szerelem"....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik "internet szerelem". Elkezdek vkivel beszélgetni interneten, s a végén beleszeretek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 16:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

mer ne lenne?

nyilvan nem nem ugyanaz, meg nem is lehet olyan eros, mintha eloben ismerned, de nagyon megkedvelhetsz valakit neten keresztul is

2013. márc. 28. 16:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot nektek-5-ös:)kaptál egy pacsit:D
2013. márc. 28. 16:22
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de soha nem merek elmenni, amikor találkozót kér, és nem azért mert csúnya lennék, hanem mert nagyon bizalmatlan vagyok
2013. márc. 28. 16:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
igen van ilyen, létezik N
2013. márc. 28. 16:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Létezik. A hibákat meg ki lehet védeni, ha tudatosak vagytok, így igazat mondtok magatokról, na meg nem képzeltek többet annál, amit tudtok. A példa gyenge, de pl. ne légy elszállva, hogy a pasi/csaj akkora rocker/dubsteppes/Britney Spears rajongó, amíg még cska nem is beszéltetek a zenei ízlésről.
2013. márc. 28. 16:39
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Ja akkor ezek szerint van bár ennek esélye 1:9000000000000(...)0000... (kb az ötöslottó megnyerése és a világbéke eljövetele között van) /kiv “tökéletes“ jellemmel és külsővel megáldott emberek.
2013. márc. 28. 16:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

mesélek neked valamit :)

15 voltam,ő 18...egyedül voltam itthon,unatkoztam,felnéztem a chat-re...ráírtam egy srácra,a neve volt közös érdeklődésünk tárgya..beszélgettünk,mint kiderült, azért van itt,mert az egyik barátja akart vele beszélni valami semleges chat-en,épp menni készült...

végigbeszélgettük az éjszakát,rengeteg közös témánk és érdeklődési körünk volt...kiderült az is,hogy 120km van köztünk...küldött képet,(persze fenntartásokkal fogadtam minden ilyet,de tudtam,hogy ő van a képen,a tökéletes,szőke kékszemű srác,akiről eddig álmodoztam) ez volt kb szeptember végén,október elején...nagyon szerelmesek voltunk,ő volt a nagy ő...persze szóba került,hogy talizzunk,ha kell,ő bárhova eljön,hogy lásson...december közepén sikerült rávennie,megbeszéltük,hogy mikor,hol..én egyből suliból mentem,nekik már szünet volt...félelmetes gyomoridegem volt,totál beteg voltam odaúton,reszkettem,majd össze estem...aztán leszálltam a buszról és megláttam...legalább fél órán keresztül csak öleltük egymást...aztán elcsattant életem első csókja :) ezek után 3 év 7 hónapig voltunk együtt,de a mai napig imádjuk egymást...

létezik :)

2013. márc. 28. 16:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Aha, tökéletes jellemmel és külsővel megáldott emberek... attól, hogy neten szeretek bele, még elfogadhatom a hibáit.
2013. márc. 28. 16:51
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :)

# 17-nek gratulálok!! :)

2013. márc. 28. 16:56
 20/22 anonim ***** válasza:
És kibe szerettél bele? Legalább korodbeli az illető? Egyáltalán milyen nemű vagy?
2013. márc. 28. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!