Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik "internet szerelem". Elkezdek vkivel beszélgetni interneten, s a végén beleszeretek?
mer ne lenne?
nyilvan nem nem ugyanaz, meg nem is lehet olyan eros, mintha eloben ismerned, de nagyon megkedvelhetsz valakit neten keresztul is
mesélek neked valamit :)
15 voltam,ő 18...egyedül voltam itthon,unatkoztam,felnéztem a chat-re...ráírtam egy srácra,a neve volt közös érdeklődésünk tárgya..beszélgettünk,mint kiderült, azért van itt,mert az egyik barátja akart vele beszélni valami semleges chat-en,épp menni készült...
végigbeszélgettük az éjszakát,rengeteg közös témánk és érdeklődési körünk volt...kiderült az is,hogy 120km van köztünk...küldött képet,(persze fenntartásokkal fogadtam minden ilyet,de tudtam,hogy ő van a képen,a tökéletes,szőke kékszemű srác,akiről eddig álmodoztam) ez volt kb szeptember végén,október elején...nagyon szerelmesek voltunk,ő volt a nagy ő...persze szóba került,hogy talizzunk,ha kell,ő bárhova eljön,hogy lásson...december közepén sikerült rávennie,megbeszéltük,hogy mikor,hol..én egyből suliból mentem,nekik már szünet volt...félelmetes gyomoridegem volt,totál beteg voltam odaúton,reszkettem,majd össze estem...aztán leszálltam a buszról és megláttam...legalább fél órán keresztül csak öleltük egymást...aztán elcsattant életem első csókja :) ezek után 3 év 7 hónapig voltunk együtt,de a mai napig imádjuk egymást...
létezik :)
Köszi mindenkinek! :)
# 17-nek gratulálok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!