Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi van esély arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fragen kérdése:

Mennyi van esély arra, hogy orális úton ha az ondó nem kerül a szájba elkapjam a HIV/AIDS fertőzést?

Figyelt kérdés

2013. márc. 28. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
és akkor ki derül mi van az ondóval...
2013. márc. 29. 22:29
 12/14 A kérdező kommentje:

bumbi77 nagyon köszönöm! ugyan itt találtam egy másik videót is: [link]

és már elmult minden félelem :) nagyon köszönöm!

2013. márc. 30. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:

a Columbia Egyetem oktató orvosai azért ennyire egyértelműen nem jelentik ki ezt.

Azt írják, hogy az előváladék is tartalmazza a vírust, de ÁLTALÁBAN (=ami nem egyenlő a sohával) nem olyan mennyiségben, hogy fertőzésre képes legyen.

A koncentráció milyensége függ attól, hogy az illető a fertőzést mikor kapta. A kezdeti szakaszban pl.: sokkal nagyobb a vírus átvihetőségének aránya (ezt nem konkrétan az előváladékra értik).

Engem ennyi már bőven elijesztene attól, hogy tudatosan belemenjek ilyen kapcsolatba.

Ha pedig csak utólag tudnám meg, biztos, hogy elmennék (3 hónap múlva) szűrésre.

[link]

2013. márc. 30. 15:41
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy ezt leírtad, én is elfogok menni szűrésre 4 hét múlva és 12 hét múlva is, ugyanakkor ez az orvos se mondja, hogy soha, hanem azt mondja hogy nagyon-nagyon kicsi az esély, hogy orális úton (pláne ha az ejakuláció nem következik be)terjedjen a HIV
2013. márc. 30. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!