Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néger férj? Tetszene mi? =)
hogy írhatod egy gyerekre, hogy "korcskeverék"?????????
tulajdonképpen te is az vagy. a Kárpát-medencében rengeteg nép vándorolt, keveredett. Te tisztán vissza tudod vezetni magad a magyar ősökhöz? Én úgy nézek ki, mint bárki más, mint bármelyik magyar, pedig az egyik dédszülőm sváb volt, a másik szlovák.
azért van külömbség utolsó
amúgy nem tudom, hogy jöttök ahhoz, hogy leszóljátok azokat, akik nem akanak fattyakat
ti vállaljátok, hogy feketékkel kur-tok és kihordjátok a gyerekeiket, szívetek joga
de, ha nekem nem tetszik és egy nyilvános fórumon kérdezik a váéleményem, akkor nekem is szabad
persze kifejtheted, nem a véleményeddel van baj, hanem ahogy írtad
a korcskeverék, meg a fattyú...
egy művelt, inteligens ember ilyen szavakkal nem illet egy gyermeket!
"magyar pasik forever!!!"
hány éves vagy? 17? nagyon mélyen átlátod a kérdéséd lényegét :)
nekem nem jönnek be a fekete pasik, ha valakinek igen, az ő dolga, viszont akkor se fattyúzunk már le egy gyereket. egyébként meg szerintem nagyon szépk a VEGYES HÁZASSÁGBÓL SZÜLETETT GYEREKEK. Éppenséggel te is lehetnél "korcskeverék, fattyú" ha anyukád vagy apukád beleszeretett volna egy feketébe. Tehetnél róla?
másrészt tipikus példája vagy az ostoba libáknak. nem mindenki csak 'kúrogatni' akar a feketékkel. van aki igen, a feketék meg ki is használják, jól is teszik... de köztük is van olyan, aki inkább családra vágyik. egyik ismerősömnek fekete férje van. Angliában élnek, és szó szerint a tenyerén hordozza. ém még soha nem láttam, hogy pasi annyire tisztelne, és szeretne egy nőt mint ő
Na már ide is eljutottunk hogy már az is szégyen ha egy magyar lány magyar pasit szeretne.SZÉGYEN.
És még a bu.zikat is tiszteljük mi?És már az kínos és szégyelni való ha hetero valaki.
A kérdezőnek meg... annak biztosan tetszene, aki az "animalsex" híve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!