Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy rendbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy rendbe jöjjön?

Figyelt kérdés

TUDOD,HOGY NEM IDE TARTOZIK,DE MÁR 100X KIIRTAM DE SENKI SE VÁLASZOLT RÁ -.-

Mit csináljak a vállammal,mert ha pld: Bemelegítésnél forgatom mind két karom körbe fele akkor eléggé recsegnek/kattognak,inkább a bal oldali. Ha jól gondolom akkor a fekvenyomás tette velem.Mert a tavaly olyan hülye voltam,hogy egész nap gépeltem és csak gondoltam egyet és kimentem súlyozni és be se melegítettem és már nyomtam is 40-50-60 kg-t fekve. 1000% hogy akkor tettem tönkre a vállam,mert amikor nyomtam fura hangot adott ki, olyasmit mint ha a kocsiban felhúznánk a kéziféket,olyan kattogásokat :D Amikor engedtem lefele akkor kattogott vagy 5 ször.És már egy idő után fájt is a vállam,éreztem hogy nyilallik azon a helyen,ahogy recsegett és abba is hagytam a súlyozást.Már nem de kattog/recseg és ez nagyon idegesítő,mit tehetnék vele.Most már persze tanultam a hibámból és minden edzés előtt bemelegítek.

2013. márc. 28. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez doki lesz.De azonnal.
2013. márc. 28. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Menny el orvoshoz, használj lóbalzsamot, vagy feketenadálytő krémet__ bár nemtudom :))

Sajnállak !!

2013. márc. 28. 10:18
 3/4 szotyista válasza:
elcseszted :)nem mintha a 50 60 kiló sok lenne bemelegítés nélkül se terhelne meg de ez nem vicces...pedig nem vagyok gyúrós...mind a két vállam ropog recseg kattog sőt van amikor aludni se tudok tőle...érzi az időjárást stb...én is szétterheltem furcsa mozdulatokkal...porckorong sérv porc kopás lepattan porcdarabkák amik hangot adhatnak...orvos és reumatológia...lehet azért ment szét ilyen könnyen mert egyáltalán nem voltál edzésbe vagy mert kevés a kálcium a szervezetedben..nem tudom mennyi idős vagy de menj el vele orvoshoz és ott esetleg megmondják milyen mozdulatokat kell végezned h betokosodjon a porc ami szétment..pihentetned és nem terhelni mindenképp..vitamin kálcium sandóz sok tej...de mindig vissza fog jönni ha rosszul emelsz mozdulsz
2013. márc. 30. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Szedjél valamilyen izületvédőt. Pl. ezt:

[link]

Olvasd el a termék alatt található kérdéseket-válaszokat!!!

Pont ugyanarra panaszkodnak, mint ami a te bajod.

2013. márc. 30. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!