Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas, ha ezt csinálom lány létemre?
Ha "szerelmi gondok" és egyéb problémáim miatt beülök egy kocsmába egy korsó sör elé és bámulok ki a fejemből egész este/éjjel?
Nincs kinek kibeszélnem magam, barátaim sincsenek.
18/L
Nem gáz... legközelebb hívj meg, nekem elmondhatod a szarságokat! :)
20f
Mit zenélsz? Én pl gitározok. Azt én is szívesen eljárogatnék iylen társaságba zenélni. Csak kell keresni olyan embereket akiknél egyezik az érdeklödési körötök. Aztán biztos vannak neten ilyen csoportos kiruccanások mint pl zenei csoport, angol klub stb.
21/F
Bizonyos szinten együtt tudok érezni veled. Ennyi idősen nekem is sok fejfájást okozott, hogy a korosztályom nagyon nem olyan, mint én, vagyis én nagyon nem vagyok olyan, mint a korosztályom. :-)
Engem is érdekelt a rajzolás, zene, versek, meg emellett sok hasonlóan "introvert" dolog. Én is lógattam a fejem egy kocsmában, ha úgy hozta, bár részeg sosem voltam. Szerintem ne akarj mindenféleképpen menekülni az érzéseid elől. Add meg magad, és hagyd, hogy ez az üresség beszippantson. Idővel úgyis kiköp, és akkor már túl leszel rajta mindörökre.
Remélem értesz. :-)
Engem a repülőmodelezés érdekelne.
Erről egész nap el tudnák beszélgetni.
Antonius: Tudom mire gondolsz, csak nem vagyok benne biztos, hogy engem kiköpne ez az érzés. Persze idővel biztos, de nem tudom meddig tarthat ez még... nem először van ez velem és általában eltart egy jó ideig :/
Tudom mi deríthetne jókedvre nagyon gyorsan, csak utána megint rosszabbul érezném magam, az biztos.
barátok kellenek neked azt nem jönne be ez az állapot.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!