Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas, ha ezt csinálom lány létemre?
Ha "szerelmi gondok" és egyéb problémáim miatt beülök egy kocsmába egy korsó sör elé és bámulok ki a fejemből egész este/éjjel?
Nincs kinek kibeszélnem magam, barátaim sincsenek.
18/L
8-as: Hát, nem bánnám... bár oda se nagyon olyanok járnak igazán szerintem, akiknek túl nagy érdeklődési körük lenne az alkoholon kívül. Én nem szoktam inni, csak ritkán, de most rám jött ez az egész...
Meg részben azért is mennék oda, mert oda szokott járni az a személy, aki az egyik "gondom" okozója...
Alkoholba fojtod a bánatod? És mond el nekem, mivel lesz jobb?! Soha nem értettem azokat akik ha pl szakítottak a párjukkal elmentek "beb*szni".. Szóval nem helyes amit csinálsz.. Amúgy suliba sincs barátod?
17f
10-es: Példaképp szeretek olvasni, rajzolni, zenélni tanulok. Szeretek kicsit "elvontabb" dolgokról beszélgetni, elméleteket gyártani a világról, hogy mi hogyan működhet, amit még nem értünk...
De elég sok dolog érdekel, sok témában partner vagyok, ami tényleg érdekes és nem ott ragad le, ahol a legtöbben manapság, hogy "na tegnap beb*sztam, aztán az árokban feküdtem reggelig". Próbáltam már ilyen emberekkel társalogni, de valahogy sose jutottunk sokra.
Nem szánalmas. Mindenkinek vannak gyenge pillanatai, és ha neked ez jól esik - vagy legalábbis lefoglal - illetve amíg nem lépsz át egy bizonyos határt, addig szerintem rendben van.
Egyébként én szívesen "meghallgatnálak", és segítenék, ha tudnék. Leírhatod a problémádat privátban, ha gondolod.
Hát én nem támogatom ezt. Mért nem keresel valami hobbit? Járj el szorakozni, ismerkedni, keress pl csapat sportot. De még neten is lehet ismerkedni. Viszont ha nem erőlteted meg magad akkor ne várj csodákat.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!