Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakibe szerelmesek vagyunk hogyan lehet elfelejteni? És komolyan kérdezem értelmes válaszokat.
idő idő és jó sok idő.
én már 4 éve nem tudok valakit elfelejteni miközben már nem is beszélek vele minden kapcsolatot megszakítottam de mégsem megy.
csak az időben bízom vagyis reménykedem.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Ráadásul még kicsit megalázva is érzem magam, mert mint utólag kiderült a fiúnak ez csak egy játék volt, szórakozott velem, aztán amikor léptem én is, pofára ejtett. És bár nagyon ritkán találkozom vele, mindig rágondolok, tök mindegy hol vagyok, mit csinálok. És borzasztó érzés, most próbáltam vele megszakítani a kapcsolatot - mert ő azt mondta, hogy lehetnénk nagyon jó barátok meg minden, és keresett is utána, hogy hogy vagyok, mizu velem, és mintha mi sem történt volna beszélget velem. Én pedig darabokra hullottam.. Úgyhogy most ott tartok, hogy inkább nem is keresem és próbálom elkerülni a lehetőségét annak, hogy ő keressen engem, mert csak még jobban fájna. De így sem jobb.
Viszont az igaz, hogy két dolog segít: az idő, és valaki más, aki elfeledteti őt.
Mert ugyanilyen helyzetben voltam már egy ideje, amikor megismertem azt a fiút, aki miatt most megint padlón vagyok. És az előző fiút ő segített elfeledtetni.
Számomra ami úgymond mázli volt az ilyen helyzetben még fiatalon, a távolság, és hogy hála istennek nem kellett naponta látnom. Meg az idő. És hogy az ember lekösse az agyát.
Agyonsportolja, dolgozza, tanulja magát, az segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!