Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Nálam 2 féle szerelem van. Egyik amikor csak simán elkap valami ócska fellángolás másik amikor vele szeretném leélni az életem. Bár eddig boldogabb voltam az "ócska fellángolásoktól".
21/N
2/11 anonim válasza:
Én egyszer lettem szerelmes és azóta is az vagyok. Megtaláltam a lelki társamat, azt a férfit, akit kívánok, minden porcikáját szeretem, a bőre illatát a mai napig érzem, a hangját a mai napig hallom, még mindig látom, ahogy rám néz, rám mosolyog... Érzem, ahogy hozzám ér, megcsókol, az együtt töltött idő, mintha csak tegnap lett volna...
Nekem Ő a szerelem... de sajnos már nem lehetünk egymás mellett és soha nem is lehettünk igazán...
3/11 A kérdező kommentje:
Lehetsz úgy szerelmes, ha párod külsejéért nem vagy odáig?
2013. márc. 19. 15:40
4/11 Antonius Caepio válasza:
Nálam ez eddig abban nyilvánult meg, hogy nagyon összeillettünk; őszintén, tabuk nélkül tudtunk beszélni szinte bármiről és jól éreztük magunkat együtt. Vonzódtunk is egymáshoz, és egyszerűen nem tartottunk igényt másra. Láttuk a másik hiányosságait, mégis elfogadtuk és tiszteltük egymást. Nem éreztem semmilyen "elvakító" dolgot, sem "vibrálást", mint amivel általában a szerelmet azonosítják.
5/11 anonim válasza:
2es vagyok. 4es nagyon jól megfogalmazta: mikor nem tartunk igényt másra... ezzel csak annyiban nem értek egyet, hogy nekem azóta már több tartós kapcsolatom volt, de valahogy szerelmes lenni azóta sem tudok... tehát lényegében most sem tartok igényt másra, de Őt, sohasem tudja senki "utolérni"
6/11 Antonius Caepio válasza:
Hát ebből nekem az jön le 5-ös, hogy te tartanál rá igényt, ha együtt lehetnétek. Azért vagy mással, mert vele nem lehetsz. Rosszul látom?
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy rosszul látod e, mivel teljesen már elvben egy dolog, mint a gyakorlatban. Nem tudom mit tennék, ha vele lehetnék. Most azt mondom, hogy a páromat választanám. Ami Vele volt, az akkor volt, attól függetlenül, hogy nálam a mai napig nem múlt el az érzés... Ha újrakezdenénk, együtt lehetnénk, lehet, hogy már nem az a valami lenne, ami akkor volt. Szeretném úgy megőrizni, ahogy volt. Mint azt írtam, soha nem lehettünk együtt, így gondolhatják sokan azt is, hogy plátói volt a dolog, pedig nem. Ezt nem lehet elmagyarázni, ami közöttünk volt/van :)
8/11 anonim válasza:
Amikor a szeretlek szó nem fejezi ki amit érzek. Amikor ő az első gondolatom reggel és este az utolsó elalvas elott. Amikor mindenütt őt látom és hallom.
9/11 anonim válasza:
Egyszer lettem életemben szerelmes, kiskölyökként 14 éves koromban. Találkoztam egy csodálatos és gyönyörű lánnyal, és úgy tűnt ő is kedvel engem... Máig nem lehetett az enyém igazán soha, ő egészen biztosan elfelejtett, és viszont mellette éreztem igazán hogy boldog vagyok. Most 31 éves vagyok, minden évben, minden hónap minden napján hiányzik, soha nem tudom elfelejteni, akárhogyan is akarom, lehetetlennel tűnik. Nekem nem egy boldog fogalom a szerelem. Egész nap ő jár a fejemben, ahogy rám mosolygott és ahogy hozzám bújt, amikor megfogta a kezem... 27 éve minden nap... minden percben.:')
10/11 anonim válasza:
Én sem tudom... külsőre annyi szép lány van, de olyan tapló velem mind :( Jó volna találni néhány kivételt, mert biztos h van, csak én nem találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!