Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a szerelem nektek? Mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szerelem nektek? Mikor vagytok szerelmesek?

Figyelt kérdés

2013. márc. 19. 15:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem én most vagyok szerelmes életemben először igazán, pedig eddig azt hittem sokszor, hogy az vagyok. Az eddigiek fellángolások voltak, amit szerelemnek gondoltam, és benne maradtam a kapcsolatokban mindig évekig, sőt évtizedig. Viszont nem voltam boldog sosem és mindig azt éreztem, ha a másik ebben-abban megváltozna, akkor szeretném igazán.

A mostani páromat teljesen feltétel nélkül szeretem minden tulajdonságával. Úgy tökéletes nekem, ahogy van. Semmit nem akarok rajta megváltoztatni, jobban mondva mindent el tudok fogadni vele kapcsolatban. Nem akarom birtokolni és magamat is háttérbe tudom szorítani, ha neki épp az a jobb, pl ha épp egyedül lenne... Nekem szerintem ez az igazi szerelem vagy szeretet. Mert nem tudom, ez szerelem -e.

2020. máj. 13. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!