Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek is előfordult már ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordult már ez?

Figyelt kérdés
Szóval láttam egy srácot, aki külsőleg teljesen az ideálom volt és azóta sem találkoztam hozzá hasonlóval, aki ennyire megfogott volna kinézetre. Azóta több, mint egy év eltelt és azóta is eszembe jut minden nap, hogy mennyire jól nézett ki, egyszerűen nem tudom elfelejteni. Mással is történt ilyen, hogy valaki ennyire mély benyomást tett rá?
2013. márc. 27. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Jah.

Én egy lánnyal jártam így.

2013. márc. 27. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
velem is előfordult már
2013. márc. 27. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen:)
2013. márc. 27. 18:27
 4/8 anonim válasza:
Igen. Öt évig "vártam rá", összejöttünk és azóta is együtt vagyunk.
2013. márc. 27. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
igen volt ilyen sokszor az a baj hogy lehet hogy külsőre tetszik de aztán megismernéd és annyi volt a 'szép álom' mert belsőre meg nem jönne be de így meg marad a titok, mert nem tudtam megismerni egyiket sem
2013. márc. 27. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, jártunk is egy rövid ideig, aztán jó nagy sírás-rívás lett a végén...
2013. márc. 27. 18:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Akkor nem egyedül vagyok ezzel, ez legalább vigasztal, mert elég rossz érzés, hogy tudom, szinte semmi esély nincs rá, hogy újra a szemem elé kerüljön, de nem tudom kiverni a fejemből és hiába látok más helyes fiúkat, mindig arra gondolok, hogy a nyomába sem érnek külsőleg, ugyanis ő ilyen abszolút ideál volt.

A 4-es válaszolónak gratulálok és további sok boldogságot kívánok!:)

2013. márc. 27. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, de külföldi volt, így esélytelen, hogy találkozzak vele újra.

Meg lehet, hogy irtó nagy csalódás ért volna, mert belülről egy senki. Jó volt ez így is, szép emlék.

2013. márc. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!