Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek a külső számít jobban?
Jáááááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjj neeee! Már megint....:( nem bírom már ezeket a kérdéseket, ez unalmas már, olvassatok már vissza néha, hányszor kell még elmondani mi??
Mindenki a külső alapján megy oda ismeri meg a másikat nem az alapján hogy mi van az agyában mert azt senki sem látja.
Én meg a sportosokat szeretem ennyi.
Ez úgy megy,ha valakinek tetszik nagyon a külseje,és nincs nagyon belső értéke,úgy se tudok sokáig maradni vele,mert nem elég a szépség.
Ha valaki nem annyira tetszik,de szép a lelke,akkor sokáig kell.
De ha nem tetszik a külseje,akkor lehet akármilyen,akkor se fog kelleni.
Szóval a külső is fontos,meg a belső is.Mindkettőből kell hogy legyen.
Mint már leírtam az ehhez hasonló 60000 kérdéshez:
Saját tapasztalatból kiindulva sok srác találja vonzónak az általad leírt testalkatot, sőt. Én is ilyen vagyok, és nem mondom, hogy bálványozva vagyok, de sok bókot kaptam már, a pasizással sem voltak soha nagyobb gondjaim. Bár azt hozzátenném, hogy sajnos sok csaj hiszi azt magáról 20 kg felesleggel is, hogy ő csinosan kerekded. Pedig naaagyon nagy különbség van a kettő között.
Van olyan, aki a vékony csajokra bukik, van olyan, aki a bögyösekre, van olyan, aki a nagy fenekű csajokra, ez teljesen változó. Nincs szabály.:)
Összegészében tök mindegy milyen, ha megfog külsőre, akkor nyilván sokkal szívesebben folytatnám az ismerkedést vele. De akikről írsz, ők a zsánereim! :)
F25
Az átalad leírt alkat nagyon sokakat vonz.
Aki meg azt írja,hogy egyáltalán nm fontos a külső az egy álszent hazug.A külső mindig fontos,hiszen az kelti fel az érdeklődést az emberben.
Azt tartom szépnek, aki tetszik... ez meg csak akkor dől el, ha látom! :)
Szóval egy kép jól jönne (akár priviben), hogy tudjak véleményt mondani... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!