Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért hiszik azt manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért hiszik azt manapság a "gyerekek" hogy "gáz, ciki" ha még szűz?

Figyelt kérdés
Ma reggel olvasom ezt a kérdést: "Gáz, ha 13évesen még szűz vagyok?" De ez csak egy a kismillio mellett... Miért?
2009. szept. 18. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Mert ha egy l4 éves ilyent kérdez,vagy azt írja,hogy a szülei nem akarják engedni,akkor mindenki azt válaszolja,hogy jogod van élni.Ma az élet értelme csak a szex lehet,nem csak a tinik körében,hanem az idősebbeknél is.Semmi erkölcsi tartás nincs még a nők nagy részében sem.
2009. szept. 18. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Mert valaki nagyon vicces kedvében volt.
2009. szept. 18. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

MErt nincs meg az otthoni hatter ez folyik a csapon is...azt hiszik, hogy attol nagyobbak lesznek, vagy ez letszukseglet 13 evesen...

mert a szulok nem figyelnek a gyerekre, mindent neznek tv-ben, neten, haverokkal, mindenhol erotika erotika erotika...azt hiszik felnottek es ez szorosan oda kotodik, szerintuk...

2009. szept. 18. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon jó a kérdésed!

Én pl. büszke vagyok rá,hogy szűz vagyok.Szerintem ez teljesen normális,hiszen még fiatal vagyok.Előttem az élet,ráadásul ha most megtenném lehet,sőt valószínű,hogy pár év múlva megbánnám!Csak sajnos manapság már mindenhol ez megy.Ezért a tinik azt gondolják nekik is csinálni kell.(Gondolok itt sorozatokra[pl.:mikor a barátok köztbe a linda meg a botond szeretkeztek],újságokba ez van...)

Ha ezt látjuk,sokakban felmerül a kérdés,hogy akkor én ciki vagyok.

Szerintem nem az,sőt normális dolog,ha vki 13-15évesen szűz!

14/L

2009. szept. 18. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

a tinik a média sugallata miatt úgy hiszik és sajnos tévesen, hogy a felnőttség a szexnél kezdődik...

és mivel ők nagyon felnőttek akarnak lenni, ezért azt hiszik,hogy a szextől azzá válnak

azt kellene megértetni velük, hogy a tinik esetében a szex nem a felnőtt gondolkodás, hanem épp ellenkezőleg, a felelőtlen, éretlen viselkedés jele...

2009. szept. 18. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

akkor még nem az egyáltalán,manapság mindenhol szex szex szex,média,újságok,stb,meg valljuk meg sokszor egymás között is megy a rivalizálás (pont ez az,ki tudja,hogy aki azt mondja,hogy már nem szűz,valójában az-e)

valahogy minden előbbre tolódik...

én 19 vagyok,és én most már annak érzem,de azért,mert sajnos esélyem sincs arra hogy máshogy legyen :(

2009. szept. 18. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok szűz de nem tartom cikinek ha valaki szűz. Azt tartom cikinek ha valaki csak azért csinálja ,hogy felvágjon vele.

16/F

2009. szept. 18. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezért ajánlatos mellőzni, vagy kiszűrni a szennyet a különféle magyargyalázó TVcsatornáktól kezdve a Bravó újságig mindent.

Gondolj bele, hogy manapság a tizenévesek nagy része milyen csatornákat néz milyen műsorral, illetve hogy miket olvas stb (biztos nem a Nagy Indiánkönyvet!)

2009. szept. 18. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!