Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire sok ezen az oldalon a magányos ember? Nem feltétlen kapcsolat nélküli magányra gondolok.
Alapból sok a magányos ember, mert sok érték elveszett már a mai világban, nem könnyű igaz barátokat találni (mondjuk már egyetlen egy is aranyat ér).
Viszont attól, hogy valaki nem járogat el annyit, még nem biztos, hogy baj van az életével. Én is sokat vagyok itthon, de ez azért van, mert itthon érzem magam a legjobban, mert kényelmes és azt csinálok, amit akarok, szabad vagyok, belesüppedhetek a hedonizmusba. :P Szóval jó dolog néha lepunnyadni, szóval ebből nem feltétlenül kellene leszűrni, hogy valaki magányos.
Bocsi, hogy most ezt ideoffoltam, csak szeretem ezt tisztázni, mert sokan nem értik meg, hogy nem mindenkinek a pezsgés meg az eljárkálás jelenti az életet, szórakozást.
Nekem nem nagyon vannak barátaim és nem is hoszem hogy lesznek.
Illetve vannak távoli barátaim akik segítenek ha nagy baj van és fordítva, néha összfutunk a vonaton, de ennyi. Nekik megvan a saját életük tele "ultramenő" emberekkel. Én csak belerondítanék a dologba, mint valami kolonc!
Sajnos igen. Lehet ennek introvertáltság az oka vagy csak az, hogy túl jó nekünk otthon ill. nem találjuk a közös hangot a körülöttünk élő emberekkel.
21/N
Amúgy sokat segíthet egy ilyen csoport. Én márcsak tudom, én is vagyok tag 1 csoportban, és egész jó dolog.
Leszámítva, hogy még így is sok bajom van... Kellene 100 rugó holnaputánra vazze' nem nagyon tudom ezt honnan lopom össze...
igen, sokan vagyunk itt magányosak.érdekes, hogy amikor épp olyan korszakom van, hogy mindig van valamit csinálnom, az a néhány barátnőm nem sz.ar le a pasija miatt, akkor van, hogy 1 hétig fel sem nézek.
ez a csoport már nekem is eszembe jutott, lehetne minden megyeszékhelyen egy GYK csoport, mondjuk hetente egyszer, és olyan lenne, mint az anonim alkoholisták klubja, csak mi lennénk az anonim magányosak klubja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!