Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevezik nyafogósnak itt azokat, akik leírják a színtiszta igazat az élet dolgairól?
Figyelt kérdés
Ha például azt írja itt valaki, hogy meglátása szerint a szerényebb fiúk labdába sem rúghatnak a lányoknál, akkor az mitől lenne nyafogós, amikor csak azt írta le, ami az ő meglátása, de egyáltalán nem biztos, hogy ezzel sajnáltatni akarja magát? Ha lány írná ugyanezt, akkor is nyafogósnak, "lúzernek" hívnátok?2013. márc. 26. 20:19
1/7 anonim válasza:
mert közben rohadtul nem tesz érte h elérje azt amit v akit akar
2/7 anonim válasza:
Azért, mert ez nem az igazság. Én igen, egy lányt is nyávogósnak látok, ha ilyeneket ír. Nem szabad így elhagynia magát az embernek, erre próbáljuk felhívni a figyelmet (legalábbis én). Magukat hátráltatják az ilyen gondolkodással, és a vége az, hogy már emiatt nem jön össze semmi.
3/7 anonim válasza:
Azért, mert az életnek nincsenek igazságai.
+ a válaszolók életkorából és érettségéből adódóan ne számíts komoly érvekre és ellenérvekre...
4/7 anonim válasza:
Hát igen, ezt elég rosszul ítélik meg. Vegyünk egy példát: csúnya fiúnak sosem lesz barátnője! Ez igaz, legalábbis az én tapasztalataimból kiindulva bár próbálkozok elég sokat, de rettenetesen ocsmány és undorító a külsőm, és eddig még egy lánynak sem kellettem, sőt, egy mosolyt nem kaptam még lányoktól.
5/7 Hanariko válasza:
Utolsó: nincs az a külső, amin ne lehetne javítani. Ennyire még veled sem tolhatott ki a jó isten.
6/7 anonim válasza:
A saját igazukat írják le, könnyebb, mint tenni valamit az ügy érdekében. Nincs csúnya ember, csak igénytelen.
7/7 anonim válasza:
Hanariko: Hát abban igazad van, hogy minden külsőn javítani lehet, viszont más kérdés, hogy nekem a legjobb formám is klasszisokkal rosszabb, mint bárki másnak a legrosszabb formája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!