Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fitymatultengéssel milyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitymatultengéssel milyen a szex a nőknek?

Figyelt kérdés
Fitymatultengésem van, ami azt jelenti hogy a fitymám hosszabb kicsivel. Nagyon picit néha fedi a makkot. Eddig nem volt panasz rám, de érdekelne hogy ti nők mit gondoltok? VOlt már ilyenben részetek? Véleményeznétek? Férfiak is kommentelhetnek.
2013. márc. 26. 18:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nőknél nem hiszem hogy lenne különbség, inkább csak nálad.
2013. márc. 26. 18:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Mármint hogy értetted ezt?
2013. márc. 26. 18:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
azt nem tudom, hogy milyen érzés, de számomra a látványa izgatóbb
2013. márc. 26. 19:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem hogy a nőnek ugyanolyan, neked meg esetleg kevésbé intenzív érzés mivel kifele jövet visszacsúszik egy kicsit a makkra.
2013. márc. 26. 19:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 26. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:

> Fitymatultengésem van, ami azt jelenti hogy a fitymám hosszabb kicsivel. Nagyon picit néha fedi a makkot

Bocs, de ezt nem értem. Ha csak néha fedi a makkot, az nem túltengés. A normális az, ha teljesen fedi a makkot, a „túltengés” (akármit is jelentsen az) meg az, ha annál hosszabb.

2013. márc. 30. 22:30
 7/13 A kérdező kommentje:
Merev állapotról van szó. Ha úgy fedi a makkot akkor az fitymatultengés.
2013. márc. 31. 00:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Pedig nem. Az bőven normális, hogy a fityma nem csúszik magától hátra merev állapotban – ha egyébként könnyen hátrahúzható. Van akinek ilyen, van akinek meg automata :)
2013. márc. 31. 00:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted mi a fitymatultengés?:)
2013. márc. 31. 00:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen nem létezik, és ki merem jelenteni, hogy KM-párti emberek találták ki a fogalmat, mintegy betegséggé nyilvánítva a számukra tetszőnél hosszabb fitymát.

Egy jól irányzott google kereséssel nem találtam rá definíciót. Mindig fitymaszűkülettel és körülmetéléssel együtt van emlegetve, de míg ennek a két dolognak a definíciója szépen fellelhető, a f.t.-é nem.

Ha nagyon kellene definiálnom, akkor olyan mértékben hosszú fityma, amely csupán a hosszából adódóan problémát okoz a makk szabaddá tételében. Ilyen embert viszont még életemben nem láttam.

2013. márc. 31. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!