Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fitymatultengéssel milyen a szex a nőknek?
> Fitymatultengésem van, ami azt jelenti hogy a fitymám hosszabb kicsivel. Nagyon picit néha fedi a makkot
Bocs, de ezt nem értem. Ha csak néha fedi a makkot, az nem túltengés. A normális az, ha teljesen fedi a makkot, a „túltengés” (akármit is jelentsen az) meg az, ha annál hosszabb.
Szerintem ilyen nem létezik, és ki merem jelenteni, hogy KM-párti emberek találták ki a fogalmat, mintegy betegséggé nyilvánítva a számukra tetszőnél hosszabb fitymát.
Egy jól irányzott google kereséssel nem találtam rá definíciót. Mindig fitymaszűkülettel és körülmetéléssel együtt van emlegetve, de míg ennek a két dolognak a definíciója szépen fellelhető, a f.t.-é nem.
Ha nagyon kellene definiálnom, akkor olyan mértékben hosszú fityma, amely csupán a hosszából adódóan problémát okoz a makk szabaddá tételében. Ilyen embert viszont még életemben nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!