Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi van? Szinte semmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varga Esztíí kérdése:

Most mi van? Szinte semmit nem értek!

Figyelt kérdés

Na akkor nézzük.

Van egy fiú(19) éves. Pár hónapja bejelöltük egymást fészbukon.Nekem nagyon tetszik. És végül egyszer csak rám írt.Csomót beszélgetünk ,nagyon jó vele beszélgetni.Hosszú hetekig beszélgetünk,és meg mondtam neki ,hogy nekem nagyon tetszik egyszóval kedvelem.Ekkor ő írta:-Ne haragudj aranyos vagy meg minden.De én nem akarok távkapcsolatot mert annak sok értelme nem lenne.Talán akkor beszéltünk utoljára... :/

De,tegnap rám írt reggel.Eszméletlen jót beszélgetünk,(éjjel 3-ig) és rátértünk a tali dologra.Írta máma ő is nagyon kedvel engem,és,hogy szeret.De mikor felhoztam neki,hogy nem akarjuk ki tenni,hogy kapcsolatban ?! Azt írta nem,mert hogy ahol ő lakik sok a szarkavarás van...

Barátnőm be tette a bogarat a fülembe.. Mi van ha igaza van? Van neki valaki vagy netán hülyít ,és mellette másokat is.Valahogyan nem lehet szerintetek ki deríteni ?

2013. márc. 26. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mindnyájan arra hívjuk fel a figyelmedet, hogy lehetséges, sőt nagyon valószínű, hogy hülyítés áldozata vagy. És hogy a FB kapcsolat a kiskorúak játéka.
2013. márc. 26. 16:42
 12/13 A kérdező kommentje:
lehet ..
2013. márc. 26. 16:43
 13/13 anonim ***** válasza:
szerelmes???????????? ROFL :'D, az fasza lányom, nagyon dúl a láv, főleg hogy életedben nem láttad személyesen, soha nem találkoztál vele. Majd lehet egyszer te is leszel, de még kizárt, hogy voltál az a helyzet. Majd egyszer talán te is megtapasztalod ezt és röhögni fogsz az ilyeneken.
2013. márc. 26. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!