Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok szeretitek ha oltogatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek ha oltogatnak?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre a nők élvezik sőt csak akkor indúlnakbe ha alárendelt szerepben vannk

#nőők
2013. márc. 26. 11:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
hát azt mindig utáltam épp h átmentem de fizikából meg kémiából 4-5 voltam ha megnyugtat
2013. márc. 26. 12:04
 22/32 anonim ***** válasza:

Meg egy rakat lány is... Ennyit erről.

De a témára visszatérve: igaza van az előző hozzászólónak, oltogasd a butuska lányokat, ha szeretik. Mindkettőtöknek jó ez. Mi a kérdés?

2013. márc. 26. 12:06
 23/32 A kérdező kommentje:
nálunk a lányok inkább humán beálitotságuak voltak meg volt aki mindenben jó A kérdés fent olvasható és nem az én hezetmre utal hanem az oldalra látogató lányok véleményére kíváncsi (kiváncsi vagyok reakciókra véleményekre más megítélésére )
2013. márc. 26. 12:15
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát csak mondtam, ha kilóg a kapa a szádból, akkor nem jössz be, de a kommentjeidből az derül ki, hogy egész kombájn van a szádba a kipufogóval kifele. A kapa meg mellette.
2013. márc. 26. 12:22
 25/32 anonim ***** válasza:

Nálunk vegyes volt az összetétel. Mindenféle irányultságú és értelmi képességű tanuló előfordult, mindkét nemből.

Ennyit erről.

Az eredeti kérdésre válaszolva: Nem, az olyan formájú oltogatást, mint a tiéd, azt nem szeretem, nevetségesnek találom az ilyesmit.

2013. márc. 26. 12:23
 26/32 A kérdező kommentje:

Alexandra jééé tiszta a tükör XDDD

2012. augusztus 11., 14:05 · Tetszik · 2

Vivien flegma pingvin

2012. augusztus 11., 14:05 · Tetszik · 2

István b@szódj meg / jé egy csirke

2012. augusztus 11., 14:05 · Tetszik · 1

Anna nagyon jó a fürdőszobai felszerelésetek! de most komolyan

2012. szeptember 4., 13:22 · Tetszik

István kabbe de most komolyan Annácska

2012. szeptember 4., 13:23 · Tetszik

Anna na ez nem volt szép.... én tényleg csak megdicsértem a berendezést

2012. szeptember 4., 13:25 · Tetszik

István mi nem szépet mondtam ?

2012. szeptember 4., 13:25 · Tetszik

Anna nálam a szép nem itt kezdődik fuhh de elvagy tévedve

2012. szeptember 4., 13:27 · Tetszik

István ilyet írsz és én vagyok eltévedve ?

2012. szeptember 4., 13:27 · Tetszik

pl(ilyesmire gondoltam h egyszerűbb legyen megérteni ezek pl kép komentek ...)

2013. márc. 26. 12:36
 27/32 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de bunkóság és csipkelődés között ÓRIÁSI KÜLÖNBSÉG VAN !!!! -,-' :D

A CSIPKELŐDÉST én is szeretem,s őt, olykor én is szoktam :D

De a bunkó pasikat nem, meg ha beszól, biztos, jól kiosztom! :D

Ne keverjük a szezont a fazonnal! ;)

22 L

2013. márc. 26. 12:52
 28/32 anonim ***** válasza:

Azt gondoljak, hogy vicelodeskent csinalod, es elvezik, hogy foglalkozol veluk.

Van aki egy zsigeri suttyo, van aki tenyleg csak a poen kedveert csinalja, es vannak nok, akik nem tudnak a kett kozott kulonbseget tenni, vagy nem is feltetelezik az elso lehetoseget.

Aki vevo ra, azzal csinald, aki nem azzal meg ne.

2013. márc. 26. 12:59
 29/32 anonim ***** válasza:

Ha valaki megdicséri a fürdőszobámat, én meg erre azt válaszolom, hogy kapja be, az nem csipkelődés, hanem tahóság. És még csak nem is eredeti, Pistike nagyon buta gyerek lehet. De ha Annácskának ez tetszik, akkor csinálják csak. Bizonyára neki is 80 alatt van az IQ-ja valahol.

Bizonyos szint felett ez nem tetszik senkinek szerintem.

2013. márc. 26. 13:13
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
A pimasz meg bunkó között van különbség. Egy két ironikus/szarkasztikus megjegyzés teljesen belefér, szerintem ha valaki tudja ezeket használni, az intelligenciára vall, és még vicces is lehet. Viszont ha valaki beszól, bunkón, az rohadtul nem vicces, ráadásul nem is intelligens dolog. N
2013. márc. 26. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!