Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok szeretitek ha oltogatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek ha oltogatnak?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre a nők élvezik sőt csak akkor indúlnakbe ha alárendelt szerepben vannk

#nőők
2013. márc. 26. 11:32
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
a baráti körömnek is ez a tapsztala csak kivácsivoltam elismerik e a lányok :)
2013. márc. 26. 11:49
 12/32 A kérdező kommentje:
nah értsétek jól ilyen csipkelődős határ feszegetős nem paraszt .. annyira :D
2013. márc. 26. 11:51
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
A csipkelődés igen, de ott a nő visszavághat humorosan, szó sincs alárendeltségről.
2013. márc. 26. 11:52
 14/32 A kérdező kommentje:
pl minap beszélgettem egy lányal véletlen elkaptam h bambázott facén tulajdonképpen burkoltam lehülyéztem (szöszi) ezzel mivel őt értelmileg lehordom magam alá utasitom ..ezért lesz alárendelt a poén h ő is én is élvezem meg azlényeg minden ilyen szituációból ugymond magamat hozom ki jobnak .. kicsit durvánfogalmaztam de remélem értitek :)
2013. márc. 26. 11:56
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
A csipkelődésben a pasi nem törekszik arra, hogy magát hozza ki jobbnak, megadja a lehetőséget a visszavágásra.(a butácskább nők nem tudnak visszavágni) Így tulajdonképpen kontraszelektálod a nőket, és a butább jut neked.
2013. márc. 26. 11:58
 16/32 A kérdező kommentje:
végül is az egész poénos formában de ez akk is oltogatás csak burkoltabban és ezt szinte minden nő élvezi ebben a formában meg természetileg alárendeltek a férfinak és csak ebben az alá rendelt helyzetben lesz benne szeszuális vágy csak a nők bonyolutltak s olykor igazából saját működésükkel sincsenek tisztában
2013. márc. 26. 11:59
 17/32 anonim ***** válasza:
Ha értelmes okos srác vagy, biztos nem fogsz sértő mondatokat mondani. Ezek, ha humorosak is, szerintem bejönnek a csajoknak akkor is, ha nem akar veled kapcsolatot. Jól esik egy kis flört. Ha a kapa kilóg a szádból, akkor mehetsz szántani és a levesbe kerülsz.
2013. márc. 26. 12:00
 18/32 A kérdező kommentje:
amúgyse az eszeérdkell meg alapból a racionális iq juk fejlettebb a férfiaknak ..
2013. márc. 26. 12:00
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fejlettség látszik is. Főleg a helyesírásodon.
2013. márc. 26. 12:02
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neked pont az említett buta tyúkok valók. Hasonló a hasonlóval.Hajrá!
2013. márc. 26. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!