Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nem csajozom?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, sajnos szűz, kevés párkapcsolati tapasztalattal, régóta vagyok egyedül, a lányok levegőnek néznek, a változáshoz nincs elég bátorságom, kitartásom, akaratom.
2009. szept. 18. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:

És mi mit csináljunk veled?? Mi nem változhatunk meg helyetted. Ezek szerint nem is akarsz párkapcsolatot. Ha meg nem akarsz, akkor meg minek bármi is?

Nem, nem gáz ha nem csajozol, ha neked jó ez az élet.

L/22

2009. szept. 18. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Csak nem igazán értem, mert én is régóta vagyok egyedül, de egyre inkább érzem egy társnak a hiányát. Téged nem zavar az érzés, hogy egyedül vagy?
2009. szept. 18. 09:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Lehet rosszul fogalmaztam.

De igen Én is szeretnék egy társat, valakit aki szeretne és Én is Őt már qrva rég óta, próbálkoztam nem ment, szerettem 3 lányt le sem szarták a fejem, de úgy érzem, hogy ebben az országban nem vagyok elég jó senkinek sem.

Ha nem megy van értelme erőltetni?!!!!

2009. szept. 18. 09:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem nem jó ez az Élet, de elfogadom inkább, mintsem lázadjak ellene.
2009. szept. 18. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség! Ha esetleg személyesen nem vagy túl jó mert nincs tapasztalatod, ismerkedj netes társkeresőn. Nem gáz ez sem! Nagyon sokan ott találtak párt! Aztán ha találsz valakit sokat beszélgettek és akkor a személyes találkozó sem lesz olyan parás. Ne szórakozz! Úgyis találsz valakit csak legyél türelmes és ne legyél pesszimista.
2009. szept. 18. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem baj, ha nem keresel most kifejezetten párkapcsolatot és nem kezdeményezel ismerkedést, ha jelenleg neked így jó ez az állapot. Mindig az a legfontosabb, hogy Te jól érezd magad a bőrödben, akár egyedül, akár kapcsolatban. Ha valaki több-kevesebb ideig pár nélkül él, annak is van előnye. Aki egyedül is tudja magát jól érezni, és nem mindenáron mástól vár boldogságot, az lesz csak egy párkapcsolatban is igazán boldog.
2009. szept. 18. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
11:16 vagyok megint.Viszont az nem jó, hogy negatív vagy. Tudom, hogy nehéz, ha esetleg többször csalódtál már, de próbálj picit pozitívabb lenni, saját magadért. Ne általánosíts, lehet, hogy sok lány "levegőnek nézett", de még sok olyan lány vagy a világon, akivel nem találkoztál. Egyáltalán nem biztos, hogy más lányok is levegőnek néznek majd. 21 éves vagy, még nagyon sok időd van, hogy találj egy kedves lányt, aki szeret. Hidd el, hogy sok lánynak tetszenél te is. Mindenki tetszik valakinek, és mindenki megtalálhatja a párját, hisz rengeteg különféle ember él köztünk, rengeteg különféle ízléssel. Nem baj, ha nem keresel görcsösen társat, nem is kell. De szerintem jó volna, ha gondolati szinten nem zárkóznál el egy szép kapcsolat esélye elől, és bíznál abban, hogy szerethető srác vagy. Így könnyebb lesz majd a jövőben nyitnod egy olyan személy felé, aki küldi majd feléd a pozitív jelzéseket. Hidd el, lesz olyan lány, akinek tetszeni fogsz, felfigyeltek egymásra, és érdemes lesz elkezdenetek. Fogadd el a jelent, de legyenek poziítv gondolataid is, és bízz egy szép jövőben. (L/21)
2009. szept. 18. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!