Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a hideg kezű nők jobbak az ágyban? Tudom, hogy butaság, de mi az alapja?
Az, hogy az emberek nagy része tudós akar lenni, csak tudod, gáz amikor egy hülye okoskodik...
Tehát az alapja semmi.
hát én kimegyek az utcára, sajnos az én kezem nem lesz hideg, ahhoz már tényleg hidegnek kéne lenni
viszont hideg kezű férfiakat azt ismerek,
így ezt az egészet baromságnak tartom, mert a vérkeringésnek semmi köze, ahhoz az ágyban ki milyen N
max abból eredeztethető, h régen mikor még titokban istállók padlásán háltak, a nagy hidegben jobban beindultak a hidegtől h ne fázzanak.
de amúgy tényleg csak vérkeringési probléma (persze csak akkor még 30fokban is hideg), ha csak hidegben fázik az normális.
Ez tényleg igaz? Sosem hallottam még. Nagyobb eséllyel vannak keringési problémái.
mondjuk nekem hidegek a kezeim, de nem tudom, milyen vagyok az ágyban. Lerúgni még egy pasi se rúgott le magáról, szóval szörnyű nem lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!