Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy reménytelen szerelemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Egy reménytelen szerelemből hogyan lehet kijózanodni? Lehetőleg gyorsan és hatékonyan.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy voltak már ilyen kérdések, de azokból nem kaptam választ. Szóval.. van egy férfi, akit nagyon szeretek. Szinte napi szinten találkozom vele, sajnos nem tudom elkerülni. Tudom, hogy ez amolyan plátói szerelem, és mindenkivel előfordult már, de nekem már több, mint másfél éve nem múlik el, és már nagyon rosszul viselem. Igazából ez az egész szerintem valamiféle rajongásnak indult, de túlságosan belelovalltam magam, és már nem tudok kiábrándulni belőle. Próbáltam másokra figyelni, de valamiért mindenkit hozzá hasonlítgatok, meg hiába, mert mikor újra látom, mindenki más háttérbe szorul. Sportolni is elkezdtem, de az is csak addig hatásos, amíg tart az edzés. Vígjátékokat nézek, zenét hallgatok, ezeket már próbáltam. Az idő sem vált be. Valaki tud erre valamit? Aki élt már át hasonlót, az tudhatja, mitől múlik el? És úgy, hogy ne is jöjjön vissza újra az érzés? Olvastam valahol, hogy papírra összeírni a gátló tényezőket, és azokat olvasgatni. Ez hatásos?

2013. márc. 25. 16:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Még egy ideig maradnom kell ahol vagyok, szóval nem tudok tőle távolabb kerülni. 2 év múlva már igen, de az is annyira fáj, hogy lehet, nem is látom többet.

Utolsó! Köszönöm a bíztatást, de kizárt, hogy ez jól süljön el. :)

De tényleg köszönöm az összes választ, ha valakinek van ötlete még írjon!

2013. márc. 25. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Tenyleg meg kellene olnod a remenyt, ami kozmondasosan utoljara hal meg.

Megprobalod, nem jon ossze, tudod, hogy nincs tovabb es vegul masfele indulsz.

2013. márc. 25. 18:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy felnősz érzelmileg és a másik felé irányuló görcsös függés helyett megtanulsz tényleg szívből szeretni. Az ilyen szerelem sosem fájdalmas, és sosem okoz kínt.
2013. márc. 28. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!