Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Naiv voltam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Naiv voltam. Hogyan gyógyuljak ki ebből a szerelemből?

Figyelt kérdés

4éve megismerkedtem egy férfival a diszkóban, ő ott kidobó volt, szerelem volt elsőre, mentünk mindenfelé jól elvoltunk, a bibi az volt hogy házas volt,elmesélte hogy rossz a házassága, el fognak válni, bíztam benne, és elhittem minden szavát de semmi sem változott, a kapcsolatunkat is felvállaltuk így mindent elhittem én naív. 3és él év után kiderült hogy akkor szült a felesége amikor mi épp megismerkedtünk, ez a legsz*rabb ez volt számomra, meggyűlöltem de a szerelem erősebb lett, és az győzött, még ittam minden szavát ennek ellenére, majd a lebukott sms hívások után a felesége rájött mindenre, zaklatott hogy hagyjam, és megsajnáltam és rájöttem hogy mindkettőnket átvertek mert nem is volt szó semmi válásrólés jól beetettek, ez ment egy ideig még vag 5hónapig, majd írtam egy smst hogy legyen vége nem bírom, ez van 5hónapja, nem érdekel senki, és nem hiszek többé egy férfinak sem, de a legrosszabb az hogy egy férfit sem fogok úgy szeretni mint őt.

mikor lesz már minden jó? 26/N

2013. márc. 16. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Beszélj a nővel, mert sorstársak vagytok, és átbeszéléssel valószínűleg kiderülnek olyan dolgok, ami miatt még negatívabb színben tűnik fel Neked a férfi, Ovidius szerint meg meg rendszeresen kell lesni, amikor kakil.:) Ezek az orvosságok vannak.

Szokott Nálad aludni, böfögni, kakilni, stb.?

2013. márc. 16. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbálj olyan férfit keresni akinek nincs senkije.
2013. márc. 16. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én azt a módszert követtem az első írt, de a disznóságai miatt csak még jobban fájt minden, de nem őt utáltam, hanem magamat. Én azt mondom a legjobb gyógyír a barátok közelsége, minden nap menj valahova, ne legyen otthon ülős napod! és az idő.
2013. márc. 16. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
A szép emlékeket valóban ki kell törölni,és csak a rosszakra érdemes emlékezni.Úgy hamarabb kiábrándulsz belőle.
2013. márc. 16. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves 4, nem nős emberrel kezdtem ki, de azt hiszem ez a kérdés szempontjából mindegy. A szerelmi bánat, az mindenhogy szerelmi bánat.
2013. márc. 16. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
... arról már nem is beszélve, hogy nős ember esetén a nős ember a megcsaló, nem az új személy.
2013. márc. 16. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!