Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem tényleg akkor jön mikor nem görcsölve akarjuk?
hát..jó is lenne...én volt h nem akartam, egy éven át pasit, és nem si lett :DDDD
ez csak ilyen nyugtató duma...hogy nyugodj meg...nem attól lesz senkinek kapscolata hogy nem görcsöl rá
Először nyugodj meg.
Utána - ha már nem görcsölsz - könnyebben fogsz találni.
Én 1 ideig görcsölve akartam h legyen már egy normális kapcsolatom.aztán mikor idézőjelbe feladtam és már nemhittembenne nem görcsöltem, akkor jött!:)
16/l
Az a baromi durva hogy ezzel én is mindig úgy voltam hogy akkor jött amikor valójában annyira nem is akartam... ezen baromi sokat szoktam gondolkozni, és ennek biztosan van valami pszichológiai magyarázata. amikor vmire nem görcsölsz rá, nem képzeled el azt amikor már megvan neked és a tiéd és minden, és vhogy nyugodtabban állsz az illetőhöz, mert nem érzed h mit veszítenél el ha elcsesznéd a dolgot és nem jönnél össze vele... szerintem ez lehet a lényege, hogy lelkileg hogyan állsz, mondhatni fejben dől el minden:S:D ez olyan szerintem mint egy akármilyen sporteseményen lenni ahol van tét, biztos sokan átélték már h amikor elképzelted magad a "trófeával" ami lehetett elismerés, pénz, nyeremény vagy akármi, akkor remegett a kezed lábad vagy esetleg mindened. erre a legjobb példa talán amikor david beckham elcseszte a VB vagy EBn nemtudom már hol, a 11est:D mindenki őt figyelte, ezen múlott a meccs végkimenetele, ő volt a szupersztár, és valami kegyetlen módon elrontotta a 11es párbajban lévő rúgását. valószínű ugyanez történhetett, mert azt mindenki tudja hogy a világ egyik legjobb pontrúgója, és 1000ből 980x tökéletesen be tudná lőni azt a labdát 11 méterről egy akkora baromira nagy kapuba( http://www.youtube.com/watch?v=xNhm_KP9Xr0). bocs h eltértem a témától de ehhez tudtam csak hasonlítani:) szerintem ez lehet a lényege, mert amikor tét nélkül csinálsz valamit, nem izgulsz, tudod h semmit sem veszíthetsz vele(ilyen pl még tét nélkül pókerezni és lazán beallinozni, mert tudod h ülsz fél órát és újra játszol a haverjaiddal:)), éppen ezért "le is szarod" hogy mi lesz a vége, ezzel pedig lazábban, oldottabban állsz a dolgokhoz, ez megnagyon sokaknak tetszik.
szerintem ez lehet a lényege, de kíváncsian várom a további válaszokat hátha okosodok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!