Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már "szerencsétek" drogos vagy lelki beteg lányhoz? Hogyan kezeltétek, vagy kezelnétek?
mondjuk én kipróbálnám vele. a fű a német haveromtól olcsóbb mint az alkohol. egy palack tömény 5.3 euro a legolcsóbb. 1 szál fuves cigi 2 euró. 1 palack tömény egy estére elég. 1 szál fű 1 hétre elég. elég jó minőségű nekem meg még olcsón is adja mert a haverom. másnap az alkohol után szétszakad a fejed és a gyomrod is kavarog. a fűnek semmi hatása nincsen másnap.
voltam osztálybulin anno. nagyban nyomatták a rusht. ott szivogatták az orrukba. az egyik srác el is ájult közben nagyban vigyorgott. én nem kértem belőle semmit sem.
attól függ mennyire kemény dolgot nyom meg mennyibe kerül. a havi fizetésemet nemakarom elbszni minden szrra.
mondjuk a heroin az necces mert úgytudom az nem örül ki a szervezetből max hígul mivel a vérben van. ha van elég pénzed akk vérátömlesztéssel külföldön rendesen feltudják higítani a heroint a véredben h sokat segítsen ,de még úgysem örul ki.
az lsd-t kipróbálnám azt állítólag orvosi célokra is használják kisérleti szinten csak sok a megkötés aztán nehéz egyrol a kettőre jutni.
a speed meg kis mennyiségben nem is vészes állítőlag. volt amerikai elnök is aki használta.
ha alkoholt fogyaszt akk vidd el a körzeti orvoshoz. ha rendes a körzeti orvos kapni fog altatót szorongáscsökkentöt meg hangulatjavítót. legalább nemfog 5 napig ébren maradni.
ha annál keményebbet szedett rendszeresen akk nemtudom mit csinálj. még a ben naplója címú dokumentumfilmbe volt az h a srác elég sokat heroinozott bement elvonóra ott meg hiába kapott gyógyszert agyvérzésben meghalt. ha csökkentette volna az adagot akk talán még ma is élne. 2005ben halt meg szal akk még aztmondom h az orvostudomány még fejlett is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!