Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen arcú lánnyal, ha jó az alakja? (Kép lent)
2013. márc. 24. 18:28
21/40 anonim válasza:
IGEEEEEN! :) Mindkét kérdésedre. Mihez kezdenék egy fekete-fehér csajjal? :D
22/40 anonim válasza:
A másodikra belinkelt lány már tetszik.
23/40 anonim válasza:
Telefonszámát megadod?? Na jó a mail címe is elég. :D
24/40 anonim válasza:
Örülnék ha ilyen csajom lenne.
25/40 anonim válasza:
Hát azért a 2. csajhoz képest...
De önmagában egyáltalán nem csúnya az első sem.
Persze a második szebb,sokkal.
26/40 anonim válasza:
Nekem sajnos nem tetszik, de biztos van, akinek igen.
27/40 anonim válasza:
A 2. lánynak pedig ajánlanék egy fodrászt, mert ez a stílus már kiment a divatból.
30/40 anonim válasza:
Nekem bejössz. Szerintem csak a frizurádon kellene kicsit változtatnod, az sokat tud dobni főleg egy lány/nő külsején.. Azt, hogy hogyan azt ne tőlem kérdezd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!