Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen arcú lánnyal, ha jó az alakja? (Kép lent)
2013. márc. 24. 18:28
11/40 anonim válasza:
Ezen a képen helyesnek néz ki a csaj, ám szépnek éppen nem. Elég nagy az orra, és szerintem csak a beállítás miatt néz ki itt jól, valójában elég átlagos az arca...
12/40 A kérdező kommentje:
És ha meglátnátok mellette egy ilyen csajt: [link] - akkor is észrevennétek azt a lányt, aki az előzőn van?
2013. márc. 24. 18:42
13/40 Ivan Iljics válasza:
Minden szép lányt észreveszek, igen.
Ízlések és pofonok de az első kép sokkal jobban tetszett.
14/40 anonim válasza:
Nem tudom hol élnek azok, akiknek ez a lány nem szép. Szerintem kifejezetten szép, és igenis észrevennénk a második mellett is.
15/40 anonim válasza:
Ez a lány se szép, de a jó frizurája teszi vonzóvá. Én inkább ezt a csajt választanám...
16/40 anonim válasza:
Nem, nem nem ! Ez az arc egy teljesen más karakter. Az első egy kedves aranyos lány, a második egy akarnok hisztire hajlamos valaki. Lehet, hogy ugyan az a személy de óriási a két kép között a különbség.
18/40 anonim válasza:
A voroseket mindig eszreveszem.
19/40 anonim válasza:
Az első lány tetszik, a második pedig az esetem a csücsörítés nélkül. Nehéz...
20/40 anonim válasza:
Mind a kettőt ;) amúgy meg kell ismerni őket,csak akkor lehet dönteni.Bár a vörös haj miatt perdöntő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!