Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap kaptam egy lánytól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap kaptam egy lánytól verset amibel leírta az érzéseit rólam, hogyan tovább? 20F

Figyelt kérdés

Tegnap a baráti társaságunkban (5 en voltunk) találkoztunk egymással, majd hirtelen szégyenlősen, elpirúlva, picit remegve átnyújtott nekem egy borítékot, megkért arra, ezt csak otthon nyissam ki. Amikor átnyújtotta, 2 en elmosolyogtak, szerintem tudták mi van benne.

Nos, amikor felnyitottam a borítékot megláttam hogy ez egy vers, ami rólam, a hozzám füzött érzelmeiröl szól! Azt írta benne, hogy nagyszerű fiúnak tart, helyesnek és kedvesnek, illetve hogy mennyire szeret engem és hogy én vagyok a "Lelke kívánságának ékköve".

Teljesen megdöbbentett, tudtam a lányról hogy romantikus alkat, de azt nem hogy ennyire jól versel. Nagyon meghatódtam. A suliban én is szerettem a romantikus verseket, csakhát ugye ott az volt hogy a fiúk írtak lánynak, nem pedig fordítva. (De szó sincs arról, hogy az önbecsülésem "sértette" volna hogy lány írt nekem)

A versét úgy értelmezem, hogy ez egy szép szerelmi vallomás, s bevallom őszintén, nekem is tetszik az a lány! Szerintem életkorban is, mert ő is 20 éves. És most, hogy így megtette az első lépést, nekem kellene közelednem!

Szerintetek mit tegyek? Én is írjak neki verset, hívjam el randizni vagy egyszerűen mondjam el neki hogy szívesen járnék vele? Nem baj, hogy nem én tettem meg az első lépést felé? Mit javasoltok?

2013. márc. 24. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd randira és csókold meg
2013. márc. 24. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nyugodtan hívd el randizni, megmondhatod neki, hogy ő is tetszik neked és hogy egyelőre ismerjétek meg egymást jobban, aztán meglátjátok hogyan tovább:)

viszont ezek után már főleg te tegyél felé lépéseket, mert ez részéről egy konkrét, nagy kezdeményezés volt, úgyhogy vedd csak a férfi szerepét, és "irányíts" (a sző legnemesebb értelmében)

2013. márc. 24. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
1! egyet értek N
2013. márc. 24. 15:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Úgy tettem ahogyan javasoltátok, azaz megragadtam az irányítást és teljes mértékben én tettem meg a lépéseket! Volt randim tegnap a lánnyal és nagyon jól alakultak a dolgok, sokat flörtöltünk és kedveskedtünk egymással, végül pedig meg is csókoltam!  :) Annyira boldog volt szegényke hogy jó szorosan megölelgetett engem és boldogan mondta, hogy: "Tudtam, hogy meg fogja érni odaadni neked a versem! De ugye nem haragszol hogy én kezdeményeztem?"

Megmondtam neki hogy dehogy haragszom, ellenkezőleg, örülök hogy van egy csodálatos barátnőm! :)

Köszönöm mindenkinek a javaslatokat!

2013. márc. 27. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább. Manapság már kevés romantikus lelkű lány van és még kevesebb fiú. Örülök, hogy ismét előkerült kettő. :-)

Minden jót és szépet Nektek!

2013. márc. 29. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon aranyos! Örülök, hogy még vannak ilyen emberek. Dehogy baj, hogy nem tetted meg az első lépést. Ha úgy van, szerintem se várjon a lány. Lehet, hogy valaki cikinek tartja, de egy boldog kapcsolatot szerintem kár kihagyni a büszkeség miatt.

A vers után viszont már illik lépnek! Hívd el valahova, egy komolyabb helyre. Egy verselő lány egy szép, ízléses kávézóban vagy étteremben nagyon jól érezné magát. Mondanám a színházat is, mert biztos oda is szívesen elmenne akkor, de ott nem tudtok beszélgetni. :) Úgy viszont meg lehet oldani, hogy előbb a színház, utána pedig kávéház vagy séta, és akkor még téma is lesz. ^^

Ha jól tudsz verselni, akkor válaszolhatsz verssel is. :) A kérdésed megfogalmazásából kedvesség árad, így azt hiszem, nyugodtan megpróbálkozhatsz vele, örülni fog neki.

Értékelem amúgy a bátorságát. :D Én verset nem mertem volna írni, mert nyuszi vagyok, viszont én festettem a srácnak a kedvenc sz.gépes játékából és nem merem odaadni. XD

17/L

2013. márc. 29. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Illik lépni* na, saját példámon tanulva elmondom, hogy ha verset írsz, olvasd vissza, mielőtt elküldöd neki. XD
2013. márc. 29. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!