Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyit jelentettem csak számára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit jelentettem csak számára?

Figyelt kérdés
Kb. 2hónapja mentünk szét a párommal. Tegnap este véletlenül neki küldtem sms-t. Még utána írtam is, neki, hogy ne haragudjon érte. Ma reggel azt írta, gőze sincs kié az a tel. szám, és hogy ki vagyok. Vigyorgó smiley jelekkel. Másfél év járás után.
2013. márc. 24. 09:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
76%-os! Eddig mindenki számát megtartottam, hogy tudjam ha valaki keres. És ha kapkodok, előfordul. Kivel, nem? Fb-n tiltva is van nálam, van saját életemet, miért is kellene vele foglalkoznom? Mintha mással nem történt volna ilyen. De azért olyat írni, hogy egész este csajjal volt, ez nem tartozik rám. És nem is érdekel.
2013. márc. 24. 10:31
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem kapkod, azzal nem fordul elő.

Értem már, tehát az tiszta volt számodra, hogy tudja, hogy te vagy az a szám, hiszen akkor nem írta volna, hogy csajnál volt.

De azt nem írtad, hogy ilyet is írt, hogy csajnál volt, ez rögtön kizárja, hogy nem ismerte fel a számod, és ezzel pár választ meg lehetett volna spórolni, amik nyilván így nem hasznosak.

Miért nem tudsz feltenni egy kérdést normálisan? Vagy megint kapkodtál és hibáztál, vagy csak együttérzésre vágytál, vagy buta vagy, és nem tudod, másoknak milyen információkra van szükségük a válaszhoz, vagy debil vagy, és azt hiszed, hogy mások is tudják azt, ami csak a te fejedben létezik.

2013. márc. 24. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!