Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rám van kattanva az unokahúgom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám van kattanva az unokahúgom barátnője, mit tegyek?

Figyelt kérdés
24 F vagyok. Van egy kis tanyánk, ahol minden nyáron és télen elszoktam tölteni 1-2 hetet. Néhány éve unokatestvéremék kitalálták, hogy vigyem magammal a lányukat mert nagyon szereti a természetet meg az állatokat és legalább nem leszek magamban. De ezen a nyáron elhozta a barátnőjét is. Mindketten 14 évesek. Az unokahúgom nagyon rendes lány, nincs is vele semmi gond, de a barátnője már az első perctől fogva kikezdett velem. Félreérthetetlen helyzeteket csinál. Pl. kéri, hogy kenjem be a hátát. Kigombolja a melltartóját, aztán amikor bekentem, hirtelen a hátára fordul, hogy most előlröl is. Amikor fürdöm benyit rám - holott előre jeleztem, hogy fogok -, mintha ő is azért jönne, aztán meg hirtelen meglepődöttséget tettet és elejti azt az egyetlen törülközőt, amivel eltakarta magát. Amikor meg ő fürdik, akkor meg mindig kiabál , hogy vigyem neki ezt meg azt. Amikor úgy teszek, hogy nem hallom, akkor meg kijön pucéron és ott járkál körülöttem mintha nem találná. Aztán ebédnél a szájába vett egy kolbászt és rám nézve ki-be húzogatta. Sokszor pedig olyan témákat vet fel, amivel zavarba hozhat. Egyébként nagyon aranyos lány, csak engem már megőrjít ezekkel. Elég rágondolnom és majdnem eldurranok.
2009. szept. 17. 17:42
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Ja azért vettem elő egy félév múlva és azért nem válaszoltam mikor azt kérdezték, hogy néz ki.

Amúgy köszi az érdeklődést mindenkitől, de már így is túl sokat árultam el. Dehogy Iwiw lapot mondjak arról ne is álmodjon senki, azt még azzal se igen tenném meg aki nagyon kib***ik velem.

Legyen elég annyi, hogy barna a haja és a szeme, kb 1,60 és írtózatosan szexi. És teljesen kifejlett.

2010. márc. 1. 18:48
 42/46 anonim ***** válasza:

de most nem értem, ezek téged idegesítenek, vagy pont ellenkezőleg? v is kívánod?

azéért 14évessel:S szerintem ne legyél ilyen szánalmas, csak találsz idősebb, hozzádd valóbb jobb csajt is

2010. márc. 6. 12:29
 43/46 A kérdező kommentje:
Először idegesített, mert zavarba hozott, ráadásul nagyobn fiatal, stb, de rájöttem, hogy igazából mikor hazament, akkor hiányzott és visszakívántam magamnak azokat a meleg helyzeteket amiket okozott.
2010. márc. 9. 20:44
 44/46 Subyka válasza:
Háááát.... lehet hogyha elé "állnál" megijedne és visszavonulót fújna... szerintem csak nagy a szája
2011. jan. 24. 21:33
 45/46 anonim ***** válasza:
kurdmeg úgy hogy visítson ! tanulja meg mi az a magyarok istene:D
2011. jan. 24. 21:49
 46/46 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi lett veletek az évek alatt? :D
2017. jan. 8. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!