Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám van kattanva az unokahúgom barátnője, mit tegyek?
kérd meg az unokahúgod h beszéljen vele.
egyébként én a többiekkel ellentétben azt mondom: ne dugd meg. ez a csaj a maga éretlen, bolond módján szerelmes beléd. és ha megdugod, az úgyis kiderül kapod a nyakadba a 2 felháborodott szülőt és arra is mérget vehetsz h sem az unokahúgod sem az ő szüleit (a rokonaidat?) nem fogod látni jó darabig. mert az utána senkit nem fog érdekelni, h mi is történt igazán, a sztori mindehol az lesz h a 25 éves fiú megdugta az unokahúga 14éves barátnőjét...
Az ilyen kis könnyű vérű kis éretlen csaj,megérdemli,h yol megbasszák:S:D Szal hajrá!:D aztán tán bekussol!:D vagy ha nem rakd seggbe:D(már bocs:D) De naon el van szállva a kis csaj magától,ahogy leírtad a történetet!
és ha azt mondja a szüleinek,h lefektetted, akkor tagad le!:D
Na most lehet lepontozni!De az ien megérdemli:S
Te szemét mázlista tetű.:D:D:D:D:D
Én is lefeküdnék Vele!
14 éves szóval nem törvénysértő.
Vezesd be a szex rejtelmeibe szerintem is, ha bejön Neked!
Csak egy alkalom és kész ennyi.
Előző vagyok.
Ne mondd, hogy nem játszottál a gondolattal!XD
Addig izéld meg amíg Ő is akarja.
A sok csaj itt írja, hogy mert túl fiatal hozzád bezzeg Ők 30-40 éves férfiakkal járnak 18 évesen.
Még egyszer: KAPD EL a kis csajt és vidd ki a sufniba.:D
Megint Én vagyok!
Mesélj milyen a csaj hogy néz ki?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!