Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik huzamosabb ideig egyedül vagytok, hogy bírjátok?
Fekudj le koran, alakits ki napirendet, fogadj orokbe egy macskat.
Ha nem randizgatsz nem fogsz ujra part talalni, ha allandoan feladod akkor tenyleg maganyos maradsz. Te is keresheted a neked megfelelo pasit, nem kel arra varni, hogy majd o jelentkezik.
Akkor a te bajod, ha esélyt sem adsz a srácoknak, aki veszik a fáradtságot és érdeklődnek irántad. Akkor sírjál egyedül és ne ide írogass!
Ezt a kérdést is csak azért írtad ki, mert amúgy a kutyát sem érdekled és kell a törődés. Aztán meg ha valaki foglalkozna megint veled, azt elküldöd a francba...
2 éve vagyok "egyedül"
köszönöm nagyon jól elvagyok. Mintha egy nagy teher esett volna le a vállamról, utóbbi időben ezt érzem.
Hát figyelj én 30 éves srác vagyok még nem voltam nővel barátnőm se volt soha sajnos egyre nehezebb a magány néha megtudnék őrülni valmikor meg elvagyok talán a sok év miatt.
De na add fel nekem már annyi valszínű.szóval nehezen bíro ma mgányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!