Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősebb nőt szeretek. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb nőt szeretek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem szerettek egy olyan egyedülálló nőt akitől nem várhatok viszonzást. Tudni kell, hogy Ő 10 évvel idősebb, 34 éves. Van már neki a tini évekből egy Nálam 5 évvel fiatalabb gyermeke (kihasználták és egyedül neveli szülői segítséggel). Sőt ha ez nem lenne elég, az élet úgy hozta, ez a nő az anyám feletesse. Megjegyzem anyám néha utálja, többnyire elfogadja, sőt van, hogy elismerően beszél róla, bár ez ritka.

Mindig is gyönyörű és vonzó nőnek találtam, viszont talán anyámmal való békesség miatt és általa adott leírás és hogy egyáltalán nem volt Vele személyes élményem, nem is törődtem a dologgal. Aztán történt, hogy egyszer több időt töltöttem el vele, és hihetetlenül meglepő volt számomra, milyen kedves, vidám, csodás nő is. Napról napra csak rá tudtam vagyis tudok gondolni és akár mennyire küzdök ellene egyre erősebb, különösen akkor fáj a leginkább amikor ismét találkozom vele és látom mennyire is reménytelen mennyire nem lát míg nekem Ő tényleg mindent a NŐt a Szerelmet jelenti.

Eleinte azt hittem fellángolás, sőt amit régen szerelemnek gondoltam mára már az se tűnik sokkal többnek amellett amit eziránt a nő iránt érzek. Sőt ami (tudom semmit nem jelent) mégis olaj volt a tűzre, hogy első találkozás után mint visszahallottam elismerően beszélt rólam, ez nagyon meglepett, mégis reménytelennek érzem így is. Főleg úgy hogy valószínűleg ő munkát fog váltani, na ennek a híre elég erősen megsebzett az hogy soha többé nem látom, hallok felőle, ennyire kutyául, legyőzöttnek soha nem éreztem magam.

Kérdésem: Ti mit tennétek? Beszéljem meg a családdal, baráttal? Mondjam el csak Ő Neki? Még ha elég erős is az esély, hogy megalázom magam és ezzel esetleg anyám is kellemetlen helyzetbe hozom. Vagy próbáljam mégis valahogy elfelejteni?

2013. márc. 23. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem, jobb ha elmondod neki, hogy mi van, mert ha a válasz "nem", akkor tudni fogod egy életre, hogy te megpróbáltad.

Viszont, ha nem mondod el, akkor mindig ott lesz a kétely, hogy "mi lett volna ha..."

Persze ne támad le, hívd el egy kávéra, már ha kávézik...

Beszélgess vele.

Anyádnak meg semmi köze ehhez...

Ja és nem alázod meg magad, csak tisztába teszed a dolgokat. A lényeg, hagyj ismerjen meg.

Most gondold magad az ő helyzetébe, ha odamenne 14 éves lány, akivel egyszer beszélgettél és azt mondaná, hogy" fülig szerelmes beléd" mit tudnál kezdeni vele? Szerintem te is megijednél.

2013. márc. 23. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Vigyél neki virágot,udvarolj egy kicsit,hívd meg vacsorára.S látni fogod,hogy reagál s abbol már következtethetsz,hogy van e esélyed.
2013. márc. 23. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
A vacsora erős, kezdj kv-val vagy egy üdítővel.
2013. márc. 23. 20:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem tudom mennyire számít ha leírom, de meg volt a dolog. Elmosolyodott sőt kicsit el is nevette magát ez eléggé szíven is ütött. Aztán megkaptam, hogy aranyos, jószívű fiú vagyok, de ezt nem gondolhatom komolyan. Majd találok egy korombeli lányt akibe beleszeretek és ezen akkor már csak nevetni fogok én is. Szóval röviden kosarat kaptam. És ha ez nem lenne elég eljutott a családhoz is a híre a dolognak akik most le vannak döbbenve, anyám szó szerint azt mondta beteges vagyok és minden áron szakorvoshoz akar küldeni. Elég rendesen összevesztem vele ezen így most elég feszült itthon is a helyzet.
2013. márc. 26. 10:48
 5/5 Srácocska válasza:

Az én barátnőm 25 évvel idősebb és tök jól megvagyunk ;) és nem kérdés h szerelemből gyerek nincs és nem is lesz kitartás az van! sajnálom h neked nem jött össze...

amúgy én úgy ismertem meg az én drágámat h mellé bujtam simogattam és órákat beszélgettünk utána meg , megcsokoltam először fura volt neki de azt vissza csokolt és azóta járunk kissebb-nagyobb pénz hiányban :( de akkor is mondom meg vagyun :DD:D:D

2014. aug. 17. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!