Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ez? Szerelmem: egy kövér fiú
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és elvileg NAGYon jól nézek ki.
Szinte bárkit megkaphattam volna, de még soha nem tetszett igazán valaki. Egy csomóan akartak már velem járni, de én mindet elutasítottam. Nem voltak rossz palik, de valamiért nem jöttek be nekem.
Most váltottam iskolát, és az új osztályban van egy fiú aki nagyon tetszik, sőt szerintem szerelmes vagyok belé. A srác nagyon kövér, szerintem van 150 kg. A baj viszont az hogy ő felém se néz.
2013. márc. 23. 10:48
11/21 A kérdező kommentje:
DEHOGY! Tök önzetlenül csinálja ezeket.
2013. márc. 23. 11:26
12/21 anonim válasza:
Az lényegtelen, a lényeg hogy kb. bármikor ugráltathatod, és meg is fogja csinálni örömmel. Mert egy balek. Neked kb. annyi dolgod lesz, hogy kiadod neki a parancsokat. És még a pénzét is elszedheted, mert egy balek.
13/21 A kérdező kommentje:
Hé! De aki kölcsönkér tőle az vissza is hozza neki. Nem szeretem ha ugrálnak körülöttem, és szerintem nem is ugrálna.
Ja, és nem balek.
2013. márc. 23. 11:34
14/21 anonim válasza:
Na akkor elmondhatod mi az oka VALÓJÁBAN véleményed szerint, hogy ő lett a winner.
15/21 A kérdező kommentje:
Gőzöm sincs. Talán hogy ilyen embert még nem ismertem. (mármint nem kövéret, olyat már ismertem)Hogy ő különleges, nem terem minden fán.
2013. márc. 23. 11:42
16/21 anonim válasza:
Hát 140 kilós ember tényleg nem sok van. Én legrosszabb napjaimban (2 éve) is csak 128-ig süllyedtem.
17/21 anonim válasza:
Xenophilius szerintem ennel szanalmasab nem lehet egy ember .. Egyszer lehet te is 150kg`os leszel de akkor fogod csak meglatni , hogy milyen az mikor valaki leszol .. Lehet o nem a rosszat hanem a jot nezi meg abba a fiuba es ebbe semmi rossz sincs sot .
18/21 anonim válasza:
Figyelj engem enélkül is mindenki leszól, szóval az csak rátenne egy lapáttal ha még 150 is lennék mellé - vagy alacsony!
19/21 anonim válasza:
Xenophilius hát te nagyon gyökér vagy. miért nem lehet elhinni, hogy csak úgy tetszik neki?
20/21 anonim válasza:
"csak úgy" semmi nem történik a világon. Mindennek van oka, mégha időnként természetfeletti is az.
De az emberi tetteknek mindig van oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!