Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti 160 cm-hez, hány kilónál mondjátok, hogy kövér?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 16:58
1/8 anonim válasza:
55-60 felett szerintem már molett
3/8 anonim válasza:
Inkább mutass nekik képet!
A pasik többségének fogalmuk sincs arról, hogy hány kiló, mit jelent. Képtelenek tippelni.
Ez pl. az 55:
Hol molett ez? Közelében sincs!
Ez a 60 és környéke:
Igen, erre már rá lehet mondani, hogy közelít a moletthez, de a kövértől még messze van.
A 70 már egyértelműbb:
De azon belül is találni ilyet, aki még csak molett ennyivel, de nem kövér:
4/8 anonim válasza:
17:49:
Szerintem a 45 az pont jó 160cm-hez, én 41kg vagyok ehhez a magassághoz és szerintem pont jó a testalkatom.
5/8 anonim válasza:
18:03 a 45 kevés a 160 cm-hez.
ha 65 kg fölött van, az már kövér.
7/8 anonim válasza:
A 3-as válaszoló 60-as kategória 3. képénél azért leragadtam. Én mint nő,azt mondom hogy az már sok!
8/8 anonim válasza:
A 3-as válaszoló 3. képénél kizárt (!) hogy az a lány CSAK 61 kiló. Augusztusban voltam 68 kiló és akkor sem néztem ki így, pedig én is pontosan 160 centi vagyok. Hála égnek azóta fogytam 13 kilót, most 55 kilósan mondhatom azt hogy jól érzem magam, nincs hurka, úszógumi, sonka. :) Szerintem 55 kiló pontosan elég, és formásnak mondhatja magát az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!