Fiúk! Miért mondjátok, hogy a teltebb idomokat szeretetik (ill azt aki nem az a nagyon vékony), közbe meg ha belinkelnek egy nem anorexiás csajról egy képet, egyből lehurrogjátok, hogy milyen kövér?
Telt IDOM.
Tehát: mell, fenék.
Ha egy nőnek jó alakja van, és hozzá kib*szott jó melle és segge, akkor beszélünk telt idomokról. Ha viszont a testén 30 p*nát tudok hajtogatni, az már nem telt idom, az kóros elhízás.
Remélem érthetően vázoltam a különbséget. =)
hát nemtudom
ezt a kérdést nem írtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__56.. de kicsit meglepett amiket írtak rá,h mien hájas meg ez meg az..
Első vagyok again. =D
Hol élsz Te?
Egy jó pasi először is mindenkinek relatív. Én pl. azért tartom magam annak, mert eléggé művelt vagyok, minden témához kellőképpen hozzá tudok szólni, és elég gyakran kerül a kezem ügyébe könyv, vagy egyéb folyóirat, amivel gyarapíthatom a szókincsem. Sportolok, nem csak hobbiszinten. Ebből fakadóan sűrűn vagyok hálózva néminemű izomköteggel, melyhez 182 cm-s magasság is társul.
(Meg szerény is vagyok. =D)
Persze nyílván ezt kép nélkül nem lehet megállapítani, nem állna szándékomban egy anoním oldalon kamuzni, mert úgyse ellenőrzik le. =)
Szóval, ha én abba a kategóriába tartozok, hogy jó pasi, akkor jogosan feltehetem azt a kérdést, hogy a jó pasik mióta járnak 40 kilós gebékkel?
Mert nekem rohadtul nem az az ideálom. =)
oha...első!!szerény vagy mii?? :DDD
lehet h neked épp nem de mindenki más a gizdákra bukik..
Én is végtelenül kisportolt vagyok, és művelt, akárcsak a nem is oly régen előttem szóló :)
Nálam ez úgy működik, hogy előszöri kell egy bájos arc, ami megfog :) No már most egy bizonyos súly felett, számomra már nem bájos egy arc... 180 vagyok, tehát 173 centi a maximum ami még belefér egy lánynál, nem szeretném ha magassarkúban túlnőne rajtam :)
Tehát mondjuk 173 centi, és 65-68 kiló. Tapasztalat, volt egy barátnőm, 173 centivel és 65 kilóval. Amikor elérte a 68-at, szóltam, hogy ez már sok lesz.
Nem hiszem, hogy azzal szeretném a másikat, hogy bármekkorára is hízik szó nélkül hagyom...
A kép ami a másik kérdéshez tartozik. Aranyos kislány, inkább az arányokkal van gond... Nagyon alacsony. De az arca bájos, így hát simán beleférne a keretbe :)
Az meg, hogy a gebék jönnek be a pasiknak, ugyanakkora buta általánosítás, minthogy a kinézet nem számít...
A lányok egyébként (akik állandóan fogyóznak 50 kilósan)nem a pasik elvárásai miatt teszik. Általában komplexus van a háttérben, illetve olyan példaképet választanak aki gebe...
És egyébként, hogy a ducik nem kelnek el, butagság... Ahogy én látom az átlagot mondjuk egy strandon, tele van hasas-csöcsös (számomra nem tetsző) lányokkal... És legtöbbször a pasijuk gebe... Mert azok meg biztos szeretnek hegyet mászni ;)
És az önbizalommal sincs sokszor gond, mert a szórakozó helyek tele vannak szintén kövérkés lányokkal, akik S-es topikát húznak az amőba testükre...
173 cm, 65-58kg-mal már teltnek mondható szerintem.
De én nem a kövérekről és a vékonyakról beszélek,hanem az normál testalkatúakról,akiken tényleg nem lóg semmi,valamint a nagyon gebe anorexiásokról.Az a baj,h a többség mondjuk 170cm-es magassáággal nem az 50-55kg-sakat választja, hanem a 45-50 kg-sakat!! Értitek már?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!