Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mi lehet a baj? Min kellene változtatnom?
18 éves lány vagyok és még nem kapcsolatom, nem is csókolóztam még. Sőt, őszintén szólva eddig csak egy fiú volt, akinél úgy éreztem, hogy van nála esélyem és flörtölgettünk, kavartunk egy kicsit, randiztunk stb. de végül nem lett semmi, mert ez inkább egy jó barátság, mint szerelem. Nekem fájt, mert nagyon jól éreztem magam a sráccal és kezdtem beleszeretni, de tudom, hogyha valami ennyire nem megy, azt nem is szabad erőltetni.
Azóta viszont folyton az jár az eszembe (2-3 hete), hogy tuti velem van a baj, mert azért a legtöbb lány 18 évesen már több kapcsolaton is túl van, én meg még nem is csókolóztam.
Nyitott, barátságos embernek tartom magam, szeretek a barátaimmal beszélgetni, hülyéskedni, szeretek segíteni a barátaimnak, családomnak, ha tudom. Nem vagyok az a nagy bulizós, de időnként én is elmegyek szórakozni, akár egy discoba vagy beülős, beszélgetős helyre. Nyitott vagyok az új dolgokra, még ha ez az első pillanatban nem is derül ki, ugyanis kell egy kis idő, amíg feloldódok. De utána minden nagyon jó.
És mégsem találok olyan fiút, akivel több is lehetne.
Sokáig az volt a bajom, hogy egyáltalán nem is volt semmilyen kapcsolatom fiúkkal, még baráti sem, aztán ezen nehezen, de változtattam. Az utóbbi fél évben viszont bárkit megismertem, az mind csak barátként tekintett rám, többet nem tudott volna elképzelni.
Miért van ez? Mi lehet a baj? Min kellene változtatni?
gonosz kérdésnek tűnik, de jó lenne egy őszinte válasz. Csúnya vagy?
Te hogy látod magadat kívülről?
Szerintem nem vagyok csúnya, és a barátaim szerint sem. De az igazság az, hogy túl szépnek sem tartom magam, inkább átlagosnak, aki próbálja kihozni magából a legtöbbet. Ami mondjuk sokat ront a helyzeten az a frufrum, de mivel nagyon magas a homlokom muszáj valami, mert frufru nélkül úgy nézek ki, mint egy idióta. De tényleg..
Régen egyáltalán nem volt önbizalmam, és már tudom, hogy akkoriban azért nem vett észre senki. Hosszú folyamat volt, de szépen lassan sikerült felépítenem egy egészséges önbizalmat és sikerült végre reálisan látnom magam. Hozzáteszem, némi szaksegítséggel, mert magamtól nem biztos, hogy megtanultam volna reálisan látni saját magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!