Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/21 anonim válasza:
Sztem semmin nem kell változtatnod.
22/L
2/21 anonim válasza:
7 körül. Valami nem kerek, de lehet, hogy csak a fekete-fehér kép zavar be, vagy szar a kontraszt a monitoron.
3/21 anonim válasza:
Szerintem csinálnod kéne egy galambfosnál valamivel nagyobb képet.
4/21 anonim válasza:
nagyon szép az arcod :)
egyébként dobj már fel valami jobb képet mert semmi sem látszik a testedből kb
26f
6/21 anonim válasza:
Így sajnos nehéz megítélnem. Egy nagyobb kép kellene, lehetőleg színesben és fehérnemű nélkül, hogy teljesen kivehetőek legyenek a körvonalaid. :)
7/21 anonim válasza:
Hát ez elég kicsi kép, de az alapján mond, hogy ez csak kamu. De most komolyan. Ennyi önbizalmad nincsen? Vagy csak így szeretnéd növelni az egód?
Szerintem ne változtass semmit, jó vagy úgy, ahogy (már ha tényleg te vagy a képen.)
8/21 A kérdező kommentje:
4. :micsoda bók, köszönöm:DD
7. : ha nem én lennék, sok értelme nem lenne a kérdésnek.
igazából felszedtem pár kilót, de jobban érzem magam most. de lány ismerősök mondják, hogy nekik jobban tetszettem vékonyabban. de fiúk véleménye érdekel inkább
2012. okt. 25. 16:16
10/21 anonim válasza:
ne tegyél fel csúnya képet mármint amin nincs rajtad ruha!!! nem vagyok lezbi, de én erről a szürkécske képről látom hogy nagyon szép az alkatod ne változtass semmin mert ezt sokan megirigyelnék!!!!! 10/10 :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!