Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nap lenne hátra az életedből, akkor bevallanád a kiszemeltednek, akit alig ismersz, de sokat láttad, hogy tetszik/szereted?
Figyelt kérdés
Mindezt úgy,hogy nem tudod van-e valakije!2013. márc. 22. 17:39
21/30 anonim válasza:
Igen!
Egy ilyen vallomás alkalmával nagy kő esik le az ember szívéről (tapasztalat)!
22/30 A kérdező kommentje:
Utolsó,mi volt?Mesélj!
2013. márc. 22. 21:34
23/30 anonim válasza:
Megismerkedtem egy lánnyal, akivel barátok voltunk, aztán idővel szerelmes lettem belé! Mindig rá gondoltam, éjjel-nappal! Nem tudtam enni, nem tudtam aludni, csak agyalni! Nem mertem neki bevallani mit érzek, kb. 2 hónapig ment ez! Elég bátorságot vettem, és bevallottam neki, mit érzek! Paráztam ezerrel, de nagy megkönnyebbülés volt!
24/30 A kérdező kommentje:
És összejöttetek?Hogy reagált?
2013. márc. 22. 22:49
25/30 anonim válasza:
Azt mondta, hogy ő is, de nem lett belőle semmi! Kiderült, hogy egyszerre több vasat tartott a tűzben! Mi van vele? Nem tudom! Már nem tartom vele a kapcsolatot!
26/30 A kérdező kommentje:
De te csak egy lettél volna a többi közt,vagy komolyabban érdekelted?Sajnálom:(
2013. márc. 23. 12:09
27/30 anonim válasza:
Aki több emberrel kavar, annál csak találgatni lehet, hogy mit is akart valójában! Tapasztalatszerzésnek jó volt ez az eset!
Gondolom nem véletlenül tetted fel ezt a kérdést! Van egy kiszemelted? Mond el neki! Ha nemet mond, legalább nem reménykedsz hiába, és nem fog "kísérteni" a Mi lett volna ha...?" kérdés! :)
28/30 anonim válasza:
Szerintem is mondd el neki, ha egyébként elérhető távolságba van. Én csak azért nem mondom meg, mert úgyis messze vagyunk egymástól, külön ország, más nyelvet beszélünk, minek bolygassam ezzel az életét ha úgyse lehetne köztünk normális kapcsolat.
29/30 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti,és utolsó,igen,van egy kis távolság,azért olyan vészesen nem nagy!Más ország?Nagyon sajnállak,ez tényleg nagy gond,nem sokat lehetett volna tenni:(Avval kapcsolatba,hogy több emberrel kavart,meg igaz-ilyeneket már nehéz komolyan venni
2013. márc. 23. 15:11
30/30 anonim válasza:
Szerintem igen, elmondanám neki és átölelném (az a minimum).
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!