Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nap lenne hátra az életedből, akkor bevallanád a kiszemeltednek, akit alig ismersz, de sokat láttad, hogy tetszik/szereted?
Figyelt kérdés
Mindezt úgy,hogy nem tudod van-e valakije!2013. márc. 22. 17:39
12/30 anonim válasza:
Nem vagyok akkora besz@ri ember, hogy ez kelljen nekem ahhoz, hogy bevalljam valakinek, hogy szeretem.
13/30 A kérdező kommentje:
17.49-es,pont erre gondoltam,a gyávaságra,hogy amiatt addig nem tenné meg az illető..
2013. márc. 22. 17:58
14/30 A kérdező kommentje:
De nemcsak a halált értem ezalatt,pl ha olyan fordulóponthoz érkezne az életed,hogy ha ezt nem teszed meg,rohadtul bánni fogod!Most tök mindegy milyen dolog,lényegtelen
2013. márc. 22. 18:01
15/30 A kérdező kommentje:
Vagy teszem azt,megtennél érte olyat is-például mint nálam egyszer-félek a magasba,NAGYON,de hogy elérjem a pasit utánamentem,pedig halálfélelmem lenne tőle,de akkor egyáltalán nem féltem(ritkán láttam,nem tudtam hol lakik,muszály volt)
2013. márc. 22. 18:06
16/30 anonim válasza:
Ehhez nem kellenek nagy sorsfordító dolgok, ha valamit akarsz valakitől, tenni kell érte. 13 év fölött ezt szerintem már belátja az ember. Mi a legrosszabb, ami egy vallomás után történhet? Elküld a francba. Majd kihevered.
Bár egy vadidegennek biztos nem mondanám, hogy szeretem, hogy a fenébe szeretnék bele, ha nem ismerem? :D Max. vonzódok hozzá.
Ha egy napom lenne hátra, akkor meg inkább csendben maradnék. Önzőség lenne, mert mi van, ha ő is érez valamit irántam, aztán meg eltűnök a képből?
17/30 A kérdező kommentje:
Jó,persze ha megfelelő alkalom lenne rá,akkor elmondanád neki,de ha nincs a megfelelő helyzet,mert állandóan körülötte vannak,nem tudod elcsalni se,közönség előtt meg ciki lenne,szóval ha amiattnem közelednétek felé,de kiderülne,hogy több alkalmad nem lesz,hogy látsd-megtennéd mások előtt,elhívnád valahova,stb stb.?
2013. márc. 22. 18:24
19/30 anonim válasza:
Simán!
Akkor már úgy is mindegy ha kinevet ha nem...
Ennél rosszabb nem történhet.
20/30 anonim válasza:
Ez a kérdés egyszer már megtörtént! A válaszokkal együtt! Most jöttem rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!