Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen szem színű lány jön be? :D
"Igazi proliszem"
:D:D:D:D Te nem vagy százas :D
,,Amúgy a legrosdzabb szemszín az a tipikus jellegtelen világos pesti szem. De tényleg. Se nem zöld se nem kék se nem szürke. És jellegtelen akárcsak a pestiek többsége. Igazi proliszem."
Mégis ezt miért?! Elárulom, nekem pont ilyen szemem van, kék, ha kék színű ruha van rajtam, zöld, ha zöldet veszek fel, amúgy meg zöldesszürke. És mégsem vagyok pesti, de érdekes... amúgy meg mi az, hogy jellegtelenek a pestiek? Miféle általánosítás ez? Mellesleg nem a szeme színe teszi az embert. Az pedig mélyen sértő, hogy csúnya az ilyen szem. Eddig nekem mindenki azt mondta, hogy különlegesen szép szemeim vannak!
18/L
rozsdabarna ,de a zöd se rossz. azért egy olyan csajt is megnéznék magamnak akinek különböző a szemszíne. ilyet csak még képen láttam
23f
" különlegesen szép"
Elég lesz az csak simán szépnek. Ezt a különlegesősdit max. azok mondják akik amúgy szeretnek - csávód, anyád, legjobb barátnőd.
Amúgy igen a pestieknél gyakori ez. Ehhez társul a szép sápadt arc, a fakó hajszín (egy élettel teli erős hajú embert nem látni pesten, vagy ha igen akkor tuti csak túrista vagy átutazóban van) - és ezt meg is tudom érteni. Pest kikészít hosszú távon. Buda még elmegy, de pest őrjítő.
"és az sértő hogy az csúnya"
Hát engem meg az sért, mikor közli az "árjanépség" hogy a sötét szem az csak a cigányoknak van. Okés valóban van némi cigány vérem (2,5 dédszülőmnek volt hozzájuk köze - 2 nek teljesen 1-nek félig) - de ugyanígy vagyok magyar, alföldi magyar, székely, kun, felvidéki, lengyel, sváb, tatár (nagyapám szerint, akinek a nagyapja mondta aki az ő nagyapjától hallotta...) illetve nemesi vérem is (1/16-od részt) van.
És pont ezeknek a seszínűeknek van meg az egyik legnagyobb hype-ja. Igaz a legeslegnagyobb hype-ja pont a szürkéknek és a világoskékeknek van. Csak minket nem kedvel senki. "Csak a cigók" ahogy a jó öreg árja évfolyamtársam mondta mindig. Hátha még a hajam is elemezte volna... Sötétbarna, ha meg éppen koszos akkor majdnem fekete.
"Dik mán gyárgyon má nekem is segijke"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!